Followers MamaTisya

Tuesday, July 31, 2012

Promo Ramadhan


aritu aku bc paper metro 
tgk ada promo ramadhan ni
so nk share promo ni 
kot2 kwn2 nk berbuka kt luar ke



The Chicken Rice Shop ada promo ayam percik kelantan...
if bayar guna kad touch & go dpt dikaun 5%


kt pizza hut pn ada menu citarasa ramadhan
thn 2010, aku pernah berbuka kt pizza .....

yg ni plak promo RASAMAS kt GROUPON
lama tk mkn kt RASAMAS


bole la pilih yg mana anda suka....




12 comments:

  1. Boleh la p terjah TCRS..

    Kena guna kad Touch n Go ye-kena TOPUP dulu la jawabnya ;D

    ReplyDelete
  2. waaa teruja kat chicken rice shop tu..ayam percik kelate wooo..lama dah tak mkn tu..nati kita serangggg chicken rice shop..ekekeke...

    ReplyDelete
  3. ohh.ni yg ko btau aku tu kan..aku suke gak chicken rice shop tu

    ReplyDelete
  4. tertarik dgn promo ayam percik ramadhan tu.. sgt2 menyelerekan... hehehe ^___^

    ReplyDelete
  5. best-bestnyeee promo.. kat sini ayam percik kelantan tade.. rasamas pun tade.. pizza je lah leh g huuuu

    ReplyDelete
  6. amboi seme blumba2 wat promo

    ReplyDelete
  7. sane sini promotion...uniknya ramadhan..hehe

    ReplyDelete
  8. cam sedap je ayam percik kelantan tu, nak try la...touch n go opis punyer banyak lagik....balik ni nak pi beli kat tesco mutiara damansara

    ReplyDelete
  9. Menarik promo ni.. Nampak sedap.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...