Followers MamaTisya

Friday, July 27, 2012

Libresse FREE


aritu time nk msk wyg tgk citer Ice Age 4
ada org bg sample Libresse FREE ni

cute je kotaknye

ada beberapa pad & pantyliner 
b4 ni pernah dpt sample KOTEX FREE
tk pernah pki pad dr  Libresse
pernah pki pad dr KOTEX, SOFY, LAURIER, SANITA
skarang aku pki cap giant je...lebihkurang mcm KOTEX gak

korang plak camner???

12 comments:

  1. ahh sama dapat jugak
    tapi masa tu org yg kasi tu dia sebelah kiri amrul kita sebelah amrul
    so dia xkasi la amrul sebab amrul sebelah dia
    lepas kita tgk org lain dpt kita patah balik minta hahaa

    ReplyDelete
  2. Uih colourful libresse punya :) hihihi...

    ReplyDelete
  3. saya biasa guna kotex, giant punya okey ye, nanti boleh lah try

    kalau tak silap saya penah try libreese ni, dia ada gel dlm tu, jadi bila kita basuh kan, gel tu akan keluar & mcm sangat geli tgk gel tu
    eh takpe ke tulis mcm ni, tapi tulah, saya kalau pad yg ada gel ni mmg mcm geli sikit =)

    ReplyDelete
  4. 9 bulan ni x yah pakai pad la :) me guna libresse. beralih arah dr kotex :p

    ReplyDelete
  5. Aloh aloh chumelnye kotak..hehehe..Libresse nie okayh jugak kan..penah try dulu..satu je la tp.lhehehe..

    ReplyDelete
  6. peminat setia libresse, gaya tak pakai pad, tak terasa langsung, dulu pakai kotex, tapi sejak akhir2 period gaya gatai pulak, tu tuko libresse.. eh tapi tak de pulak kalau cuci keluar gel gel tuh, biasa je mcm kotex,... hihihi

    ReplyDelete
  7. dpt jgk masa tgk cite wyg kt leisure mall cheras aritu

    ReplyDelete
  8. saya sejak ada librese ni..mmg pakai ini je...mmmm..mmg suke la...

    ReplyDelete
  9. sy biase pki kotex n libresse
    kalo pntang pki bio sanitary pad herba tuh

    ReplyDelete
  10. owhh barang percuma.. sukanye

    ReplyDelete
  11. comelnye packaging da :) dni pernah dapat juga yang free hari tu ;) now dah lama tak beli pad. sebab preggy hehe

    ReplyDelete
  12. cutenya kotak tu..ita lak biasa pakai kotek jekk..libresse belum penah lg..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...