Followers MamaTisya

Monday, July 23, 2012

55 org sudah terliurrrrrrrrrr:-p


 time aku update entry
tgk2 rmi plak yg online...55 org...
b4 ni pernah tgk dlm 34 org je dlm 1 masa:)
agaknye smua tgh terliur..yela time pg tgk entry juadah berbuka:-p


ok nk update entry juadah ramadhan lg
smlm rs penat skit.....sbb aku masak byk...hahaha ..
byk la sgt kn 3 jenis lauk je pn
mayb sbb bkn lauk simple2 bg aku yg jrg2 masak ni kn
bg org yg slalu masak small matter je kot:-p....
aku masak ayam percik & kari ikan....pastu sayur kailan...
mula2 ingt nk buat nasi ayam je pastu hubbyku request nk ayam percik...
so layan kn la ....lgpn MIL aku br blk dr kb so dlm kul 6pm camtu diorang smp KL...
cousin hubbyku pn berbuka sama kt umh so kena msk lebih skit la...


kalo bln puasa mesti kena mkn ayampercik...mmg WAJIB:)

kari ikan tongkol....cair skit kuahnye


sayur kailan goreng

lps tgk melodi smlm...
aku testing buat biskut conflakes chocolate
biskut paling senang cz tkpyh bakar :)
ni skit je aku buat cz nk test dlu sedap ke idok...
tp rsnye sedap cz anak dara aku asyik mintak je:-p
trus kena sorok kn tk sempat merasa :)



vkend rajin la nk masak2...ari kj tlg apa2 yg patut..
kalo rajin pn aku masak 1 lauk je:-p

korang plak mcm mana???

17 comments:

  1. ahh klw weken
    mmg rajin nk msk dapor
    tp kita mak je yg msk
    kita tukang wat desert je
    ehehe

    ReplyDelete
  2. sayalah salah seorang tu...huwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Mak aii..ramai pengunjung! tambah na sorang lagik..kiki

    ReplyDelete
  4. aura memasak belum mari lagi
    tgk pada permintaan pasaran perut org tua dgn setot
    dak ara bgi apepun still ngopek je kejenya

    ReplyDelete
  5. Ramai pengunjung yer.. Best2 :p

    ReplyDelete
  6. Kari tu nmpk sdp...saya suka kuah cair.

    Saya msk sdp2 pun sbb ank2 pose..klu x xdanya...hehe..

    ReplyDelete
  7. terliur pulak time2 pose nih

    ReplyDelete
  8. adeh! mmg terliur la tgk makanan tu sume. sedap cornflakes coklat tu. smlm rasa member wat... :)

    ReplyDelete
  9. wahh dah start buat kuih raya....syoknya...

    ReplyDelete
  10. ayam percik tuh yg sedap tuh..hehee..

    ReplyDelete
  11. 1433
    wah postingannya sangat bagus sekali,
    apalagi di bulan puasa ramadlon ini, sepertinya cocok sekali
    melihat hidangan yang sangat lezat, baiknya untuk berbuka alangkah nikmatnya kawan..
    salam ramadlon

    saya follow 1433
    sudilah kiranya follow balik
    untuk persahabatan kita ditunggu

    terima kasih....

    ReplyDelete
  12. SEDAP TU...TU YANG RAMAI ONLINE TU...

    ReplyDelete
  13. Sedap nampak biskut cornflake Milo tu :D

    ReplyDelete
  14. ayam percik...huh...my peberet tuh

    ReplyDelete
  15. uhuhu..byk nye makanan... lgi2 ayam bakar 2..lama xmkn ayam bakar... erm.. just visiting..kalau ada masa jemput la ke blog sya plk ye http://kakiblogger.mygeng.org/#s01

    ReplyDelete
  16. sure mmg ramai terliur punyer, kita klik2 gak semalam, tapi tak sempat nak komen...ayam percik ni kalo beli kat bazaar mmg mahal giler kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...