Followers MamaTisya

Friday, July 6, 2012

Fullhouse @Sunway Pyramid


salam uolssss
b4  aku outstation ke kedah aritu
sempat la luangkn masa dgn yg tersayang


cinta hati aku yg kena tgal 4hari 3m ....
nasibaik tisya ok tk mcm aritu nangis tersedu2:-p

anak dara yg makin manja & gedik...
kdg2 geram tp bila outstation rinduuuuuuuuu

aku punye honeydew milkshake rm 7.90
ada pearl kenyal2 mcm Chatime sedap
hubbyku apple jus rm 5.90
tisya punye vanilla dragon fruit blended rm 9.90
mmg air ni fav aku gk...


hubbyku lpr katanye nk menu nasi
so order nasi lemak ayam rendang
rm 10.90

add on chicken parcel rm 22.90

aku punye breaded chicken cutlet rm 16.90
lebih kurang mcm chicken chop gtu


fav tisya alfredo spaghetti
rm 17.90

mkn kenyang2 cz nk pegi LONDON jp lg :)

10 comments:

  1. masa keje sunway selalu la lalu lalang kat fullhouse ni time lunch, kalo snap2 pic kat sini mmg shantek kan...air tisya tu nampak ngences la auntie tengok...

    ReplyDelete
  2. tak tercapai hajat lg nk makan kt sini....best kan tmpt die..

    ReplyDelete
  3. menarik tpt nie beb..ms ko post kt fb pon suka aku tgk..deco dia awesome! Ms g Sarawak ritu da nmpak kedai nie..kt Penang jer belum ada ag rsnya..:-)

    ReplyDelete
  4. sedap tisya punye makanan tu...nak sikit boley...?hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya air tisya vanilla dragon fruit blended, terliur unty nengoknya

    ReplyDelete
  6. sedapnyer la kakak....suke la air tisya tu..bak sikit

    ReplyDelete
  7. meleleh air liur, sedapnya

    selalu lalu je kat fullhouse giant ni, tapi tak pernah singgah pun, nanti boleh lah try =)

    ReplyDelete
  8. mak aii..sodap eh makanan2 tu... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...