Followers MamaTisya

Thursday, September 11, 2014

Burger Bobby Simpang 3 @ Taman Lembah Keramat


actually lama dh aku tringin nk try burger bobby ni... time fenomena burger bakar lg...
time tu thn 2012 tp thn 2014 br dpt merasa...lama giler tgu:-p
nasibaik bkn ngidam nk mkn time ngandung kn...hehe
 ni pn sbb hubbyku yg p bli time p antar tisya ngaji slalu bli burger area umh je
tp skarang tkde la lama tgu mcm 2thn lps rsnye


meriah tul burgernya..sayur pn rangup & melimpah ruah
sos cili, mayonis, blackpepper mmg cukup rasa
dagingnye juicy gk...ni yg daging single je pn dh kenyang..
kalo yg amik double or triple lg la sendat perut kn
namanye BangsarBabe Special Beef Single rm 3.50


ni menu aku google...mcm2 menu ada...pastu bole wat delivery
burger ni niaga kt dpn umh je...alamat spt di bawah

5, Jalan AU 5C/1, 
Taman Lembah Keramat, 
54200 Kuala Lumpur

adik ipar aku rupanya slalu gk bli burger bobby ni cz die stay sekitar situ gk
tp skarang kt AU2 keramat ada buka cawangannye 
hah mmg dkt je la ngan umh...aku pn dh tgk gerainye tp tk sempat lg nk try

8 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Fuhhhhh melting tengok burger tue akak.. slurp2.. telan air liur je la..=D

Chot said...

Rasanya buger ni keluar awal sket dr burger bakar...
Padan dengan harganya..buger gemok

Nad MamaZN said...

akak ni slalu beli burger tepi jalan tp nampak sedapppp je sentiasa... kalu kat sini la, kalu burger tepi jalan tu mmg apo yang ado je la dia letak dalam tu huhu..janji kenyang je :P

suhailah hamid said...

nampak sedap sgt, puas mkn sbb isi byk

hadina said...

fuhhh...
tgk je pun dah sedap..tu belum lagi mkn.
ni pun dah lama tak pekena burger bakar..nk kena g cari gak nnt..

Tihara said...

wahh sedapnya :)

Cik Aann said...

Perrghh sdapnye..tu baru tengok..
kalau depan mata xtahu la nak kata ape,,

Mealshakes: Boleh atasi anak diabetes tahap 1

Chekgu Azrine said...

Sekarang ni dah xlalu sgt mkn burger..xthu knp..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...