Followers MamaTisya

Wednesday, September 24, 2014

off to Sabah


pg ni aku terbang lagi bkn bercuti tp urusan kj...aku ada event kt Sandakan, Sabah
1st time aku ke Sandakan...biasa p KK or Tawau je


aku akan stay kt Sabah Hotel, Sandakan
gmbr dr google..dgrnye hotel ni mcm atas bukit skit
doakan perjalanan aku pegi & pulang dgn slamat

7 comments:

  1. best jugak kalau kerja travel2 ni..blh tgok tempat orang

    ReplyDelete
  2. moga selamat pergi dan kembali....

    ReplyDelete
  3. keje sambil melancong... :) menyelam sambil minum air boleh tak gitu?? besnya.. harap selamat pergi dan pulang.. ~salam perkenalan dari eija,, jemput ke blog saya, sharing my life dan ada sedikit tips kesihatan ^_^

    ReplyDelete
  4. Bestnya, sambil kerja boleh cuci mata

    ReplyDelete
  5. save trip!! boss aku pun outstation hari nie..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...