Followers MamaTisya

Thursday, September 11, 2014

MamaTisya dlm iklan Power Root....saya telah menang lima ratus ringgit !!!



hah korang dh tgk tk iklan Power Root ..anda bole jadi JUTAWAN??
start bln puasa aritu lg iklan ni kuar tv...kalo blum , bole la tgk video yg aku attach ni
nmpk tk gmbr aku kt dlm tu:-p  sure korang tk nmpk kn...ye la aku kn pemalu...hehe

sila tgk pd minit ke 14 dlm iklan tu...kalo tk nmpk gk..ni aku zoom skit...:-p
hah nmpk tk aku yg bj ijo tu.... :)


yg menang rm 500 tu bff aku....aku amik aura dlu..kot2 pasni leh mng jugak kn
tp kalo tk antar borang peraduan camne nk menang kn:-p


event ni bln june lg...kebetulan aku cuti so dpt la teman bff p event ni
majlisnya kt One World Hotel


smp2 julia register dlu...pastu kita selfie la dlu sementara tgu pemenang lain
kt dlm bilik tu Duta Power Root tgh rehearsal



kita menjamu selera dlu...air tu smua dr product Power Root
aku byk kali dok ulang amik air Oligo..sedap btul
tp bila blk umh wat sdiri tk sama mcm aku minum kt event ni plak:-p



bff bersama Duta Power Root saper lg kalo bkn Fahrin Ahmad
stiap pemenang bila naik stage utk amik adiah 
tp sebelum tu akan di tanye soklan oleh Fahrin


smua pemenang bergmbr dgn Duta Power Root
pemenang harian rm 500, pemenang mingguan rm 1000 & pemenang bulanan rm 3000
peraduan ni masih berlangsung smp Dec 2014


kalo korang nk menang sila klik link di bawah

ni dh musim ke-4 peraduan ni diadakan
dan pemenang yg berjaya membawa pulang RM 1 Juta smuanya adalah pemenang lelaki
slh seorang pemenang rm 1 Juta utk musim ke-2 aku kenal...rezeki die menang...best tul

last but not least gmbr aku dgn Duta Power Root mesti la ada kn:)
diorang provide lunch jugak pastu bff ada sesi interview lg
aku tk tgu la cz ada hal so lps lunch aku dh chow dlu


8 comments:

lieyalatif said...

wow jumpe abam fahrin hensemmmmm....best2...

amik berkat ni, nanti2 awak plak dpt grand prize heheehehe

Nad MamaZN said...

saya penah tgk iklan ni tp tak perasan akak..perasan kak jj je..dalam hlive pun ada gak nampak kak jj, heheeh.. nnt klu ada iklan ni nak cari kak amy plak ;)

waaaa abang FA!!!! ptg2 akak tgk tak citer dia? hehehe....

Sura Mohd said...

dpt amik gambar ngan Fahrin ..bestnyaaaa..:)

suhailah hamid said...

wah masuk tv...
bestnye dpt brgmbr dgn abam fahrin..

Falsya said...

Yeayyyy!!!..kite pun ade perasannnn..mcm kenal je awek tudung ijo tuh..hehe

notti netti said...

memang muka diaaa jer aku tgok bila iklan ni kuar ahahahah.....best.

el said...

fahrin dah npk kurus skit..bertambah ensem..untung julia..dpt 500 dpt plak jpa ngan fahrin hehe

Myra Jay said...

Ambik aura lepas ni mudah2an terkena tempias..
Kak Jilia tu memang selalu menang kan.. rezeki dia dalam bercontest :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...