Followers MamaTisya

Thursday, September 4, 2014

Kemeriahan #NNRaya Open House 2014 @ Wanaka The Bungalow


citer openhouse raya blum abis lg
so 23/8 aritu aku berpeluang utk kali ke-2 join #NNRaya
yg 1st dlu #NNRaya kt Papa John's Pizza
entry ni byk gmbr so jgn bosan tau...
moh tgk gmbr sambil aku berciter kemeriahan #NNRaya kalini


lokasinya di Jln Dungun, Damansara Height
tmpt ni bole sewa utk wat event mcm birthday, wedding, photoshoot dan mcm2 lg
kalini lebih rmi bloggers yg join #NNRaya,  mmg sesuai la wat tmpt mcm Wanaka The Bungalow  
cuma utk yg bw anak tu kena hati2 skit la part kt tgga tu


sebelum nk pegi, aku tgk map ni kt FB Wanaka The Bungalow
alhamdulillah tk sesat sbb area damasara tu familiar jugak


aku smp awal jugak lebihkurang 2.45pm......majlis start 3pm-8pm
time tu staff Nuffnang pn tgh prepared lg 
dh smp awal jom la kita posing sekitar kawasan Wanaka The Bungalow
yg pihak Nuffnang dh deco ngan mcm2 props


sblum rmi lg bloggers dtg...apa lg kita posing kt banner ni
rs mcm muda remaja jp sbb posing ngan belon kn...hehe


aritu adikku yg jd peneman ke #NNRaya


ayue antara blogger yg smp awal saing ngan aku gk


kali ke-2 jumpa filla & ceera.....diorang kena smp awal sbb ada demo masak2 kn
so kita posing dlu sementara die blum start demo masak 
tp sygnye tk smpat nk merasa lontong & sambal bilis yg dimasak oleh filla



smua bloggers sedang bz mendaftar...sempat lg selfie sambil tgu turn kn
kata blogger...wajib la kn bergmbr di mana2:)


lps dh daftar, dpt gift & kertas utk aktiviti yg kita bole join dlm Wanaka The Bungalow tu..
ada mcm2...bole dikatakn byk jugak aku & adikku join


farah antara slh seorang pembaca blog mamatisya...die yg tgur aku


aku antara yg terawal gk tulis note ni..
gmbr belah kiri yg ada 2 note tu ( ijau & merah)...aku punya wish yg note merah 


ayu rafikah antara blogger yg aku kenal sbb die slalu menang contest 
ruby plak baru 1st time jumpa..die bw skali babynye



antara aktiviti yg bole kita join ...main congkak, batu seremban
pastu utk #AmbirPur & #Febreze ada contest bole join


ni antara gmbr2 yg kitorang posing utk menang adiah dr #AmbirPur & #Febreze


cute badge dr Nuffnang


bella & kanmani kali ke-2 jumpa....yg 1st dlu time join event tsdayout



byknye #buahtangan dr #umobile....dlm hati........moga2 ada rezeki dpt wat blk
sbb ada kwn blogger dh dpt & share kt fb  #buahtangan dr #umobile ni...meriah isinya


emcee Adrian memulakan majlis ptg tu...


1st game bersama emcee...seramai 10 org join....kena lekat stickynote kt dahi & tiup smp jatuh ke lantai
saper yg paling cpt jatuh menang...xsangka aku menang sbb terawal berjaya jatuhkn stickynote 
tp smua dpt adiah #buahtangan dr #umobile & payung dr Nuffnang...best tul



photobooth yg best dr WowBooth....1st time baru merasa...
slalu tgk kwn2 p wedding or birthday ada posing kt photobooth camni


ni la gmbr kami :) bole posing byk kali...tp kasi chance la kt org lain plak kn
cukup la 2x ni je...hehe



lps tu bole print bila kita upload kt instagram & hashtag #wowgram #NNRaya
so dpt la sekeping tu...bole je nk print byk2..janji ikut syarat2 tu


selain Ambir Pur, UMobile & Carama Castrol  adalah penaja utk event #NNRaya aritu jugak


aktiviti kt booth #UMobile , korang bole wat call secara percuma selama 2 minit
 tp sebelum tu kena tweet dlu ayat mcm dlm gmbr ..
 saper tk suka #thebestfree kn...bole mengeratkan lagi hubungan
 dan membuat panggilan percuma kepada keluarga dan kwn-kawan



emcee Adrian bersama org kuat UMobile, Ms Jasmine tgh buat sessi soal jwb 
& saper dpt jwb soklan dpt menang #buahtangan


kathy pn blogger femes jugak...slalu bc blog die..suka tgk die berfesyen 
die dtg ngan geng manjer yana



yg ni pn blogger femes...kak engku Elly...tq sudi bergambar dgn rakyat jelata :)


lps dh penat join mcm2 aktiviti...perut pn lprrrrrrrr
kambing golek antara menu yg mmg rmi org sukaaaa....


kali ke-2 jumpa redmummy...makin slim skarang


antara menu lain selain kambing golek
kami sempat mkn meehon sup, rendang, mille crepe pastu 3x mkn kambing golek:-p
rsnye rmi yg laparrrr sbb makanan smp lewat


b4 blk sempat posing ngan 2 org makyong namee & yuyu zulaikha
yuyu tklama je lg nk deliver...smoga smua dipermudahkan
mmg kecik je yuyu ni...cute....namee plak tgh pregnant 2nd baby...comei gk


time kami nk blk ada kete blok sbb tmpt parking limited kn
nasibaik ada org jg tmpt parking..so die calling2 tuan punye kete
tgk2 rupanye kete kak engku Elly yg blok kete ku
tkleh marah kn kerabat murka...ampun kak engku....hehe


korang yg tk dpt join event #NNRaya kalini jgn lupa nextyear plak
bila dpt join event camni, kita bole kenal dgn rmi bloggers yg kita slalu bc blog mereka
so bila jmpa face to face feel die lain skit
actually rmi lg blogger femes yg tk sempat aku berposing sbb aku kena blk awal
dlm kul 6pm aku dh gerak blk..sbb adik aku kena kj shift mlm
so tkdpt la tgu smp abis event #NNRaya utk menang adiah lucky draw yg best iaitu Samsung Galaxy S5
tahniah syafiera yg berjaya bw pulang adiah lucky draw tu...bertuah sungguh


v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v

v
v

v
v
v
v

v
v

v
v
v

v
v
walaupun blk awal & tk dpt lucky draw yg best tu
tp adiah yg dpt aku bawa pulang dr event  #NNRaya  ni pn kira meriah gk la...
syukur alhamdulillah


mmg best tul #buahtangan dr #UMobile
ada air, coklat, voucher, biskut dan mcm2 lg


yg ni plak adiah dr P & G..dpt pewangi ambi pur & pencuci pinggan joy
ni smua kitorang redeem bila upload gmbr kt instagram hashtag #ambirpur # febreze # jomrefesh
tp adiah febreze tkde so die ganti ngan pencuci pinggan joy



mmg meriah smua adiah...sukaaaaaaaaaa sgt
tq NuffnangAmbir PurUMobile...nextyear ada rezeki jemput lg tau


kebanyakkn bloggers sure ada acoount Nuffnang...
kalo yg blum ada lg cpt2 register...byk aktiviti menanti anda
jgn lupa follow Nuffnang di  facebook, instagram & twitter
bole join mcm2 contest & dpt jemputan ke event yg best2

7 comments:

Chekgu Azrine said...

wahhh..jelesnya sbb dapat posing dengan bloggers femes tau..
bestnya!!!

Nad MamaZN said...

bestnya!

syawalsimpsons said...

bestnya dapat join ni kakak...teringin jugak, tak da rezeki,.hahahahha

suhailah hamid said...

Wow bestnye dpt bergmbr dgn bloggers famous pastu dpt byk hadiah pula. Syoknya...

Rosmiza Ali said...

Wah! Meriah ole2 dia wat balik.. Kita banyak tak dapat sbb dtg lmbt pastu balik awal.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

lieyalatif said...

best2...buah tangan bawak balik tu meriah tu.... mmg puas hati pergi....

siti zawiah said...

bestnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...