Followers MamaTisya

Wednesday, September 10, 2014

dlm TUPPERWARE ada cake



4 tupperware 4 cake la ada dlm tu...best...ada 2 jenis cake...red velvet & mocha
ni bkn aku bli tp ada org bg...actually b4 aku dpt ni, adik aku ada bli tupperware ni
xtau pn bli tupperware ada cake..mayb sempena aidilfitri  la kot promo ni
sbb aku pn dpt time nk dkt raya aritu


aku suka redvelvet cake tu...lembut cumanye tkde cream cheese la
yg mocha cake tu tk brp suka...kalo korang peminat mocha sure suka
aritu ada tgk kwn dpt gk camni tp ada pemegang kt tuppeware tu 
tp aku aritu tkde plak...tisya suka la sbb ada pink kn


rindunya red velvet sedap kt aeon ni...lama tk mkn

5 comments:

suhailah hamid said...

Sue pun suka sgt brgn tupperware. Berkualiti dan tahan lama.

syawalsimpsons said...

saya tahu tupperware ada di sediakan sekali kek..tapi tak penah rasa....saya tau dah kek red velvet menawan hati akak..kalo tak RV jusco ni, RVC yang selaloo akak makan kan

Ibu Lala said...

Akk pun suka jugak kek rv kat aeon tu. Hr tu nak beli dah habis. Sedap kan

hadina said...

kami pun ada dpt masa majlis raya company husband...
mmg sedap pun kek2 tu..
anak2 lah yg paling byk makan...

izzeyda said...

kekadang dapat juga gift dari kawan barangan tupperware nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...