Followers MamaTisya

Wednesday, September 3, 2014

wordless wednesday #215


jumaat lps ke Bazar Jln Tengah dkt ngan monorel Rj Chulan ..
sempat la tmbh koleksi halfmoon butterfly shawl
kali ni bli yg plain & corak
minggu sebelum tu pegi tp tk rmi org jual...tp lastweek pegi dh rmi jual


pastu belek la koleksi Rainbow Loom ni...mcm2 rege ada
kalo tisya tgk yg FROZEN tu mesti die soh bli


ni yg tisya wat lg gelang utk kali ke-2
die soh aku wat jugak tp aku blum lg nk join die wat
yg design advanced blum lg die wat...just yg basic je 

6 comments:

nur anis said...

saya pun minat nengok rainbow loom ni..huhu

suhailah hamid said...

Cantiknye shawl tu...nasib blom terjebak dgn RL...kalo tak mesti mengadap tu je..

syawalsimpsons said...

tak penah try lagi shawl yg jurai2 kat tepi tu

Naemah Umi said...

Trend bebudak skrg ni kan..cantek je semua,pandai tisa buat:D

idzwa kamaruddin said...

Bulan ke trending kat fb psl get ah ni bleh dpt kanser

siti zawiah said...

cantiknya ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...