Followers MamaTisya

Thursday, September 4, 2014

jom layan video #NNRaya Open House 2014 @ Wanaka The Bungalow

kalo td korang layan entry kemeriahan  #NNRaya Open House 2014 @ Wanaka The Bungalow
ni nk share video plak...so kwn2 yg tk dpt join event #NNRaya bole la tgk suasana kemeriahan #NNRaya




Meriah Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang ‪ #NNRaya 
dengan pelbagai juadah raya dan pelbagai aktiviti tradisional serta bermacam2 hadiah disediakan. 
Lebih segar dan wangi dengan semburan Ambir Pur beraktiviti
 dan beramah mesra antara bloggers ‪#‎AmbiPur‬ ‪#‎JomRefresh‬

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ni ada sebahagian gmbr dr official photographer Nuffnang
  

ni la game yg aku menang paling awal tiup stickynote jatuh ke lantai
tp smua dpt adiah..tp blogger ni paling gigih utk jatuhkn stickynote tu
















blogger bertuah yg dpt Samsung Galaxy S5


gmbr beramai2 ..mmg best tp sygnye tkde gmbr aku sbb aku kena blk awal kn
kalo korang nk tgk lebih byk lg sila tgk kt FB Nuffnang

2 comments:

suhailah hamid said...

wah..mama enjoy sakan nampak..
NN punya raya celebration ni mmg grand kan...untungla siapa yg pergi..

izzeyda said...

bestnya.. apa kan daya memang tak boleh join sebab ada sukan.. huhuhu.. apapun semua nampak enjoy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...