Followers MamaTisya

Wednesday, September 10, 2014

jom holiday Grand Lexis yg ada PRIVATE POOL !!!


teruja tk tgk  private pool dlm bilik ni????
kalo teruja...jom p holiday cni...mmg best tau


aku tgk kt FB Grand Lexis  promo ni utk matta fair vkend aritu..
so saper2 yg tk sempat nk pegi matta fair aritu
 still bole bli lg voucher murah ni tp kena bli online by 15 sept 2014 
voucher ni valid smp mac 2015 ...lps dh comfirm payment, date nk check in tu kemudian inform pn tkpe
tp kalo date korang pilih tu time cuti sekolah or public holiday ada surcharge tau
tp vkend tkde surcharge....aku dlu pegi weekdays...best sbb tk sesak ngan org rmi...hehehe
so bole la plan holiday uolssss b4 mac 2015 tu...rege tu dh nett tau tp utk bilik saje..bfast tkde
tp kalo dpt bilik kt grand lexis yg ada private pool ni..tk kuar bfast pn tkpe...hehe




more info sila klik http://www.grandlexispd.com/
isi form pastu fax & email je & jgn lupa attach creditcard korang
tp kalo yg tkde creditcard bole gk wat bank transfer...
lps korang fax or email form tu ..korang mintak la akaun number


gmbr kenangan kami holiday Grand Lexis thn 2012
aku dlu stay Garden Pool Villa...
kalo dpt pegi lg..... pasti yg paling happy ank dara ni kn
berendam smp lebam kt private pool:)

**korang jgn slh booking tau..kalo yg Lexis tu ada jakuzi je
yg ada  private pool: tu Grand Lexis

nk bc entry holiday kami kt cni klik link Vacation Grand Lexis

14 comments:

Daddy Ziyyad said...

selalu baca review blogger yg gi sini...Insya Allah..ada rezeki nak ke sini :)

Jueliza Jamani said...

hahh bestnya.. yg sis ambik sky pool villa kan kan..

Nad MamaZN said...

kak, bilik akak book dulu yg mana 1?

mama tisya said...

jueliza..yg dlu pegi tu garden pool villa

el said...

insyallah nti lau ada rezeki nk gk lepak kt sini..one of wishlist hehehe

mama tisya said...

nad...garden pool villa

suhailah hamid said...

wow syoknya. dah lama teringin nak p sini.

LydSunshine said...

mmg syiok giler grand lexis ni. pernah pegi skali je, tu pon ofis yg belanje. duk bilik deluxe suite.

- minggu lepas kursus sama dgn adik akak kt ulu langat. ;D

syawalsimpsons said...

ada rezeki, nak jugak datang sini

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

InsyaAllah bulan 11 nie nk pi sini la..heee...tak sabar la.. =D

Mama Zharfan said...

Dlm list kategori bilik kat entry u ni..yg mana satu yg ada private pool? Bukan semua jenis bilik kan?

mama tisya said...

suzi..yg ada private pool yg price start rm 480, rm 580 & rm 680

aNaK_iSTeRi_iBu said...

Mummy..sorry tanya bahaya tak kalu kita bg detail credit card n attachment file tu dkat diorg..

mama tisya said...

psl details credit card tu utk secure your booking tp kalo riso..bole je bank transfer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...