Followers MamaTisya

Tuesday, September 2, 2014

Payung edisi terhad PERCUMA di Petronas yg HOT




saper yg isi minyak kt petronas sure tau psl 
Payung edisi terhad PERCUMA di Petronas yg HOT
sbb apa aku ckp HOT...sbb rmi yg tk dpt redeem Payung Percuma ni
termasuk la aku slh seorang drnya
tp ada gk kwn yg dpt ..tu pn jenuh gk p tnye kn


sbb promosi ni start nk dkt raya time org blk kampung
sure la cpt org isi minyak bole dpt cop smp 10 tu
aku pn lps blk dr beraya kt kampung pegi la nk redeem
tp katanye stok abis...byk cawangan gk aku tnye tp jwpan sama
time aku nk redeem tu, ada sorg pakcik ni siap ckp PETRONAS MENIPU
sbb wat promosi tp payung tkde...mmg keras la nada sorenye tu
aku dgr je la...riso gk kot pakcik tu gado plak kt kaunter tu
sbb ada 2-3 org gk la time tu yg dtg nk redeem
sbb aku tgk die dh 3kad penuh cop ni kn mayb dh dtg tnye byk kali kot
tp sian gk la tgk staff petronas kena marah hanya psl payung free ni
staff kt kaunter ckp stok payung hanya 20 je diorang antar
lps tu kalo org nk redeem kena dtg pagi dlm kul 10 camtu
abis tu kalo org yg kj camne...mmg tkdpt la kn
kalo cal talian bebas tol Mesralink, diorang ckp akan tambah stok secepat mungkin


aku tgk kt fb & instagram Petronas makluman ni
mayb dh rmi yg amuk kn sbb stok asyik tkde je
so diorang dh stop bg kad utk cop tu tp korang yg blum dpt payung tu still bole redeem b4 30sept
psl prinsip " first come first serve" mmg tkde dinyatakan cuma ada tulis selagi masih ada stok
tp sbb org p redeem awal pn jwpan mmg stok abis tu yg wat org marah
aku dh tk kuasa nk p tnye lg psl payung free ni...sbb mmg jwpn yg sama jugak


tp masih ada rezeki dpt payung percuma....menang main game time openhouse nuffnang aritu
so tk dpt payung dr petronas pn tkpela...sbb ada payung dr nuffnang ni :)


**pd pihak petronas...lps ni kalo nk wat promosi camni akan lebih telus lg
mmg la org kata...alah payung free je ..pegi je la bli....bkn tkleh bli
tp sbb dh ada promosi...org isi minyak sure la nk redeem kn...
lain la die ckp 100 yg terawal utk stiap cawangan petronas kn
ni bila org yg isi minyak dh penuh 10cop kt kad tu...
akan redeem sbb promosi pn blum abis tp hampa sbb stok abis


10 comments:

Rizziela said...

tu la pasal..rasa mcm nak bakar aja petronas tukan..kalau x ada caakap ajer x ada

nur anis said...

tak pernah lagi try redeem apa-apa...

Chot said...

eh kak..sbnrnya pyngnya mmg xde kan? huhuhu. Sy tak pernah nmpk pun org yg dh dpt redeem ? cer showoff sikit..

Chekgu Azrine said...

Huhu.pyung tu wujud.tp rasanya kena sorok kot..oppss

airis aries said...

Assalam..
Da g tebus nak kan payung tpi dah hbis kata nya...huaaaaaa

~Beb~ said...

dasyat nye.. ade gak tebaca2 tp x baca sepenuhnya. sampai mcm tu skali keluar kan notis. pdhal org dah byk support dia. pg la buat byk2 stok. payung je kot. sengkek sgt ke pe? eh mrh plak kite dgr nye. xde la.. sure ramai makpakcik yg beriya2. cis!

-bkn pengisi myk petronas. aha

suhailah hamid said...

tak tahu pulak pasal ni sbb selalu isi minyak di shell

patutnya bila buat promo stok kene la sediakan byk2, kesian dkt loyal customer kan?

siti zawiah said...

dah bnyk kes mcm ni..huhu

Naemah Umi said...

Tak dpt yg petronas dpt yg nuffnang tu pun cantek gak 😄

Marou Apple Hijau said...

payung nuffnang mahal tu.. bukan boleh beli kat kedai.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...