Followers MamaTisya

Friday, December 26, 2014

#FISHMAS2014 Party @ Fish & Co, Pavilion




aku blum update..bz btul..
event ni aku menang contest kt instagram aritu
so dpt la 2 pass ke #FISHMAS2014 Party


sbb dkt je ngan opis..jln kaki je la
nasibaik opismate nk teman..smp2 register nama 
& minum dlu & ada mashmellow gk


rmi jugak jmpa blogger yg slalu tgk diorang review psl mkn2 ni kn



trending skarang, kalo ada event mesti ada photobooth



ni la gmbr2 kami kt photobooth..tp syg tkde pn dpt printout
so tgk kt Fb Fish & Co Malaysia je la



perasmian menu sempena krismas


ni la menu sempena krismas Caroling Fish'mas Platter 


promo ni limited time je tau...start awal bln dec 2014 smp jan 2015


ada Noh Hujan yg sama2 memeriahkan event aritu
so ada la main game...ada 2 kumpulan
kena buat janggut paling pjg mcm santa claus
kumpulan aku yg berjaya..so dpt voucher rm 50


ada game lagi tp kalini kumpulan aku kalah


gmbr wajib tuan umh ngan makanan :)


hah bole tambah byk kali tau tp 1 pan ni pn dh byk tau...
ada prawns, calamari, mussel, chicken, corn, carrot
meja kami yg panjang ni...smuanya winner yg menang thru instagram & twitter


sebelum blk posing ngan santa claus


posing rmi2 ngan Noh Hujan


sempat lg posing

ni la antara yg ada dlm goodiesbag
cookies krismas tree & voucher rm 50 menang  main game

*kemenangan ke-31 utk 2014

1 comment:

syawalsimpsons said...

bestnya...tahniah kakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...