Followers MamaTisya

Wednesday, December 17, 2014

MamaTisya dlm Majalah LIBUR keluaran Disember 2014 :)




apa yg menarik dlm Majalah Libur keluaran Disember ni??
ada mcm2 tips utk mereka yg suka travel antaranya
 tips elak penipuan ketika bercuti, hotel unik mesti pegi, 
destinasi mesra muslim, spot makan mesti cuba dan mcm2 lagi


utk ruangan 20 Spot Makan Mesti Cuba terselit gmbr dr entry 
gmbr makanan..bkn gmbr aku :-p


penulis dr Majalah Libur - Syahir ada inbox utk minta izin guna gmbr2 aku ni
tq Syahir inform dh kuar artikel ni aritu
kwn2 yg suka travel bole la dptkan Majalah Libur kalini cz mcm2 tips ada
bole gk view blog Syahir

7 comments:

Nad MamaZN said...

thn ni thn akak femes la hehe

suhailah hamid said...

Wow syoknya masuk majalah..

syawalsimpsons said...

wah...tahniah kakak

Chekgu Azrine said...

Tahniah amy...

Mama Zharfan said...

congrats amy :) glam tu :)

Falsya said...

nak sign!!!!..;D

izzeyda said...

wahhh bestnya bila blog kita diterjah orang dan dijadikan rujukan.. glamor laa mama.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...