Followers MamaTisya

Friday, December 12, 2014

Potato Fritters ranggup cicah ngan kuah kacang sedap!!!


aritu tgk fb, rmi org dok cite psl  Potato fritters
dlm bahasa melayu cucur kentang
mmg terliur la tp tk terbuat pn:-p


aritu singgah bazar jln tgh area opis ada org jual
apalg trus la bli..nk2 plak panas2 br lps goreng kn...yummmm
cicah plak ngan kuah kacang..sedap !!!



actually kuah kacang tu yg di mkn ngan rojak mamak 
tp mmg aku minta kuah lebih tp kena byr rm 1 kalo nk extra kuah
disebabkan kuah utk Potato fritters tu tk sedap, aku mkn la ngan kuah rojak...

6 comments:

Nad MamaZN said...

sedapnya kak..!
ada amik resepi tp x terbuat lagi hehe

Ann Ishak said...

selalunya cucur2 gini memang sedap dimakan dengan kuah kacang :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Sedappppnya...nanakk sikit..=D

shiemz said...

Nyum..nyum.. sedapnyer haii....

adianiez AIDA said...

aida ada copy satu resepi patato ni kat fb.
tak lom buat :)
mcm sedap aje gambo tu hi hi hi

syawalsimpsons said...

adoi sedap lak tgk ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...