Followers MamaTisya

Monday, December 29, 2014

Kalo pegi Langkawi‬, mesti nk shopping cekelat !!!



aku mmg pencinta chocolate....dh alang2 adik aku ke Langkawi
so aku kirim la coklat2 ni..antaranya pepero, kinder bueno,
 ferrero rocher, whittakers & hanuta mini


aritu tgk kt KL ada jual kt Candylicious tp rege mhl 
nasibaik kt langkawi ada, murah skit


choclate whittakers ni rmi sgt yg ckp sedap...aku lama dh tringin nk mkn
so br la dpt merasa..bg aku biasa2 je...suka lagi hanuta mini


ni harga terkini coklat di Hj Ismail Group Langkawi 
time adik aku pegi awal december aritu
skarang tk murah sgt la kalo nk di bandingkan dlu2 kala
tp dh pegi langkawi wajib la bli cekelat ni

7 comments:

syawalsimpsons said...

tak penah tgk lagi cekelat hanatu lagi...1st time nampak...mesti sedap tu....

Cik Puan Eka said...

kite suke kinder bueno ngan whittakers almond gold tu. Dulu susah nak dapat almond gold selain langkwi kan. Tapi lepas tahu kat aeon ngan cold storage ada jual. Selalu la beli hehehehe

Ibu Lala said...

Sedapnya. Tetiba rasa nak sikit. Anak anak sy x suka cekelat. Dorang x heran cekelat ni. Klw org bagi pun maknya terpaksa bw pi opis. Klw x expired la kat rumah tu.

Amy hadiah dah pos tau. Tapi pos biasa je.

Chekgu Azrine said...

Langkawi pun blm penah jejak..kesiànkan sis

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kat kedai eastern native yg murah kalau nak borong cekelat.. aah pepero pun dah naik harge sekarang..thn lepas murah lagi ..

Diana Rashid said...

wow..banyak nya..saya dulu tak suka coklat,sejak mengadung anak kedua la saya baru suka coklat.heheh

nor nazliana said...

sedap ni..duk kedah ja langkawi pun baru jejak kaki sekali hihuhuu beli kat duty free bukit kayu hitam ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...