Followers MamaTisya

Thursday, December 4, 2014

Sunny Day Outdoor Photoshoot


pertengahan nov aritu jmpa bff julia
actually tisya ajak nk main bowling ngan danish tp tu kena set date lain
kita layan photoshoot kt taman tasik titiwangsa dlu
smua gmbr2 ni dr photographer hubby julia...cantik smua gmbr...jom layan



kakak ngan adik ke ni :)
beso dh anak dara kesayangan..tk lama lg nk tgi sama mamanye



peace yo !


danish blum ada mood lg nk posing time ni
tisya ready sokmo :)


byk kali posing gmbr ber4 tp yg ni je ok...
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
gmbr ngan bff sedondon tudung aidijuma & bj color pink






ada yg komen aku nmpk kurus skit...hah berat turun skit...sbb penat & byk kj

4 comments:

syawalsimpsons said...

serius gamba mmg cantik gler kakak

Miz Eija said...

cantiknya... sape photografer?? hihi

lieyalatif said...

cantikkkkk!! dah mcm kembar plak lieya tgk heheeheh...lagi satu pemandangan pun lawa...ade pagar kayu...ade tasik mmg cun...

nora bagi 5 bintangggggggg!!! heheheheh

Chekgu Azrine said...

Cantik sbb pakai baju warns menarik sgt...
Lawa plak tu pemandangan kat tasik plak..
Wow sngt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...