Followers MamaTisya

Thursday, August 6, 2015

KL City Grand Prix 2015 ....esok start Jalan TUTUP



esok kt tgh bandar KL ada event KL City Grand Prix 2015
ada 5 jln yg akan ditutup antaranye Jalan Ampang, Jalan Sultan Ismail, 
Jalan Raja Chulan, Jalan Perak & Jalan P.Ramlee 
kiranye sekitar opis aku gk la lokasinye


gmbr atas tu kt area dpn wisma cosway ..
dh siap pasang pagar sejak bln puasa lg aritu
yg gmbr bwh tu tmpt duduk saper yg nk tgk event ni nanti


walaupun jln area opis aku tk tutup tp sure jammed gk la..sbb laluan tu je dibuka
start tutup 6am-6pm dr 7-9 ogos 2015
so korang yg rs nk lalu kt area yg jln terlibat ni..dinasihatkan guna la public transport



esok bole la view dr meja opis je...sbb dr tingkat 27 dh bole nmpk :)



kasi zoom skit

bos kata, kalo tkmo jammed bole amik cuti...ataupun bole pegi opis kt glenmarie
aku kj la tp tgh pk nk naik tren ke drive...huhu
nk amik cuti mcm kemalasan sbb lastweek dh cuti ari jumaat



nk menang duit raya klik link :

5 comments:

Amanda Suria said...

Nanti update pasal ni..amik gambar byk2 tau..

JMR said...

habeslah jam rabak KL hujung minggu ni hehehe

eelobor said...

kalo lah x de urusan sabtu & ahad nie kat shah alam... dah konpem boleh pegi tengok nih

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Esok cuti sendiri la saya ni heheh…
Jam betul nak masuk jalan lerrr

Rizziela said...

Byk office yg declare close office... sian kat staff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...