Followers MamaTisya

Tuesday, August 4, 2015

Prize Giving iPhone 6 ~ Bonanza myNews.com dengan Nescafe :)



jumaat lps aku cuti sbb nk pegi prize giving yg aku menang iPhone 6 ni
opis mynews kt area kepong industrial park...guna waze je la ke sana


seramai 7 pemenang yg dpt iPhone 6
time aku amik adiah, staff mynews siap tnye...aku antar brp
aku ckp send 1 form je...alhamdulillah rezeki katanye


ni gmbr ngan sifoo contest si Dyat..amik aura skit...
kot2 lps ni tempias kemenangannye kt aku plak :)
time ni tgh tgu pemenang lain yg blum smp...so sempat la selfie jp


kt kotak iPhone 6 tu diorang kepilkan skali resit & form yg aku send
lps tu dpt free 1 tin nescafe


iPhone 6 in the house...aku dpt color gray 16GB
kalo tgk kt website apple regenye dr rm 2702 blum plus GST lg...
alhamdulillah rezeki menang contest , bole la merasa pki iPhone 6 ni


selfie skit ngan iPhone 6 :)
ada gk yg tnye, nk jual tk...tgk la camner nanti 



nk menang duit raya klik link :


8 comments:

Rizziela said...

Alhamdullillah..murah rezeki

Saya x pernah lg menang contenst

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

congraxxxx

Nad MamaZN said...

husband akak mesti seronok..sbb dia mmg suka gadget2 ni kan? hehe.. alhamdulillah..moga trus murah rezki.. muka dyat tu mcm saifulnang pun ada hehehe

Iela Fazielah said...

alhamdulillah..tahniah....ipong tu....

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah :)

Nana said...

bila la kita plak nak menang iphone 6 ni
xyah jual..pakai hehehe gamba ipong lawa xyah pakai dslr

Mama Zharfan said...

congratss

Bitt (double IS) said...

wahhh congratulations

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...