Followers MamaTisya

Wednesday, August 19, 2015

wordless wednesday #277





tekak sakit mmg nk cr eskrem je la
meriah tgk eskrem2 ni smua


layan magnum almond...packaging baru dh...lama tk bli
dlu2 rm 2.50 je..now dh nk dkt rm 5 tambah2 dh kena GST kn...
nasibaik la skali skala teringin


wall's selection hershey's ni yg aku dok cr dr vkend aritu..tp kt giant abis flavour ni
aku singgah aeon aritu nasibaik ada...kebetulan ada promo
bli 2 = rm 22.90 so trus amik 2 bekas la...kalo bli 1 = rm 13.30
promo ni smp 31/8 je tau


smlm layan mini steamboat...rm 10.50
sesuai sgt la utk org tk sihat ni kn

tk lama lg bye2 la pavilion


lps tu singgah Coffee Bean jp
lama dh ngidam nk Cookies & Cream Ice Blended
redeem voucher rm 10 menang contest aritu
rege asal rm 15.65 so just byr rm 5.65 je

tekak aku pn dh semakin baik...alhamdulillah

9 comments:

Shark Kay said...

phew...
magnum dah sampai RM5..
boleh tahan harga airkrim sekarang.
better beli wall harshey tu :)

Rizziela said...

sedapnya steamboat tu

Daddy Ziyyad said...

Mars sedap..

So, saya bayangkan ice cream Mars mesti lagi sedapp!!
Nak cari la.

Eda Ejai said...

mini steamboat tu memang nampak sedap.. slluurrpppp...

Amanda Suria said...

Erk..y la mamtisya oiiii y???? Kita dh la tgh diet balik ni..

Falsya said...

sedapnye bens & jerry.......cherry garciaaaaa...adehhh...nak kene gie carik nie..

eelobor said...

semalam beli magnum mini yang ada 6 kat dalam kotak tuh. ok jugak beli mini senang sket 2 budak orang tu nak makan. tak ambik masa lama sangat nak di habiskan sebelum cair dan meleleh kena baju si adik

kayyana said...

ye ke kak magnum tu da smpai rm5?? mak aihhh mahalnye.. yana jrang makan aiskrim nak nak magnum... anak anak pulak suka yg butterfly tu... akak da rasa ke magnum putih tu>???

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Ice cream vanila memang la penawar tekak sakit hehehe
aduih sedapnya tengok food kat Pavii ni nampaknya esok kena menapak nak makan sana.
Steam boat tak pernah try nanti leh rasa. tq tau share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...