Followers MamaTisya

Monday, August 3, 2015

Rumah Terbuka di TGV Aeon Mall AU2 Setiawangsa


kalo ada yg blum tahu...TGV ada outlet baru kt AEON AU2 Setiawangsa
mmg dkt sgt la ngan umh kn...dlu kalo tgk wyg ke TGV Wangsa Walk
pasni tkyh p yg jauh la sbb yg dkt ni dh buka



start 30 julai aritu ada tayangan percuma smp 2 ogos semalam
tp 1 ogos ada Rumah Terbuka utk perasmian pembukaan TGV kt sini
ada mcm2 game & adiah


actually tkde la plan nk pegi tp tisya ajak nk pegi jusco
nk main2 kt tmpt mainan...dh alang2 pegi moh la singgah TGV kn
tgk apa yg menarik...lgpn sejak TGV ni dh buka time nk dkt raya aritu, aku tk jejak lg :)


ada 5 filem utk tayangan percuma...kena amik tiket sejam sebelum show
staff TGV pn berpakaian hari raya...dh kata rumah terbuka kn:)
ada paluan kompang , mmg meriah la


tisya posing ngan maskot TGV


lps dh amik tiket utk tayangan percuma, bole redeem adiah
actually bole dpt popcorn & air gk tp utk 1000 yg terawal..time kami tu dh lebih 1000
so dpt la bantal penguin tu 6 biji sbb tiket ada 6 keping


rezeki dr rumah terbuka TGV, menang 2 tiket wyg...ni aku jwb soklan masa main game :)

**kemenangan ke-40 utk 2015



nk menang duit raya klik link :

4 comments:

mummy_ayu said...

comeinya bantal penguin tu.. Aku pun pernah gie mcm ni..masa kat palm mall tu, tapi dpt tiket free jer. takde la gift mcm ni.. best!!

Ibu Lala said...

Semalam nak pegi jugak tapi tak sempat lor..

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

wah.. rezeki. dapat tgk wayang free.. dapat tiket n bantal lagi

nur anis said...

huwaaa.. lambat tau...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...