Followers MamaTisya

Friday, August 14, 2015

saper nak mkn FREE Kerabu Ayam or Nangka Sticky Rice???


kalo korang nak sila ke FB WonderMama
pastu like & share gmbr tu bila korang pegi samada outlet Bangsar or Avenue K
so nanti bole la dpt free slh 1 tu..pilih la mana korang suka
promo ni smp 16 ogos ni je tau...tp dgn syarat korang order apa2 menu so bole la claim slh 1 tu


aku order Black Spider Fried Rice
kemain nama spider..tp bkn la spider aku mkn tau..tu soft shell crab...sedap
nasi tu nmpk mcm skit tp sebenarnya byk gk...kami share berdua


lesu plak muka aku ni...sbb mata mcm bengkak skit 
nangis tgk Kuch Kuch Hota Hai mlm sebelum tu :-p



so aku redeem utk free pilih menu kerabu ayam ni



ain order mango smoothie


pastu ain redeem yg free tu menu nangka sticky rice ni
biasa mkn mangga kalini kita try nangka plak..siap ada eskrem lg


alhamdulillah kenyang share berdua..kami pegi Wondermama X @Avenue K

3 comments:

Falsya said...

sedapnye wondermama..dh lama xgie makan sini..

kayyana said...

wah... nyum nyum.. yana tak pernah g sana... bestnye kalau dpt makan free free ni.

Cikna said...

Besonye mangkuk tu....t'lps tarikh LA plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...