Followers MamaTisya

Monday, March 25, 2024

Anak nak SPM...mak yg extra berdebar :-p






Jumaat lps aku cuti sebab ibu bapa kena hadir utk 
Hari Penetapan Target SPM 2024 


kitorang yg paling awal smp



Ucapan dari Penolong Kanan Sekolah
pengetua sekolah ni baru je bersara so blum ada pengetua baru lg


anak mama mmg camera ready :-p
walaupun dia ckp mama jgn amik byk sgt gmbr haha


lps sesi ikrar, boleh balik awal... kena isi form dlu
sebelum tu ada perjumpaan dgn parent juga berkenaan penetapan target SPM
risau juga utk subject kira2 dia lemah (Maths, Prinsip Akaun & Add Maths)



 

Trial bln Sept, ujian lisan bln Nov, ujian bertulis bln Dec 😌
 singkat masanya sbb KPM dh maklum , 
tklama lagi jadual persekolahan akan back to normal bermula 2026 
so cikgu kena cpt abiskan silibus πŸ“šπŸ“˜πŸ“πŸ“’πŸ“– 
mmg extra struggle juga tu 🀨
apa2 pun all the best utk semua calon SPM 2024 🀲 
Smoga dipermudahkn segala urusan...anak nak SPM, mak yg extra berdebar πŸ˜†



8 comments:

  1. Sama la kita sebelum ni SA pun macam tu gak...anak yang nak exam mama dia yang seram...

    ReplyDelete
  2. aku dah selesai sorang, berdebar tunggu keputusan je la..
    sorang lagi tahun depan plak...

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segala urusannya

    ReplyDelete
  4. Bagus ni, paling awal sampai.
    Moga dipermudahkan segala urusan para cikgu dan calon SPM πŸ’ͺ

    ReplyDelete
  5. seram kan ..anak yang nak exam ,mak yang debar. awal spm tahun ni ye?

    ReplyDelete
  6. All the best Tisya!. Tau debarannya macam mana. Nak dapat result lagi triple berdebar.....dah la sebelum tu nak kena dengar Pengetua bagi sepatah dua kata dulu.

    ReplyDelete
  7. Tahun ini memang tak boleh berehat langsung.
    Good luck Tiisya!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...