Followers MamaTisya

Tuesday, March 26, 2024

Sup Tauhu Telur vs Egg Drop Soup Khairul Aming

 





saje la update kt husband ptg smlm...yg menu tu kitorang dh masak lastweek
husband buat lawak...KA call nak resepi :-p


menu 10 ramadhan last week
hirup Sup Tauhu Telur ni saje pn dh sedap
beza menu dgn KA tu dia letak crabstick & extra telur
aku letak mushroom je..telur pn 1 biji
biasa letak enoki mushroom juga tp aritu ada shiitake mushroom je



13 comments:

  1. Nampak sedap la..nak tengok la video dia..mana tau bleh buat weekend ni

    ReplyDelete
  2. nampak sedapppp cuma i tak reti mkn tauhu telur tu...

    ReplyDelete
  3. tu lah..scroll pg td ternampak dekat FB...tgu husband balik Selayang lah, baru kita cuba nanti...anak2 bukan reti makan pun...kikiki

    ReplyDelete
  4. Advance sikit dari KA ye. Mujur dah masak awal. Kalau tidak susah nak cari bahan²nya. Macam lama tak makan tauhu telur ni. Buat sup sedap hirup panas².

    ReplyDelete
  5. Sedapnya. Favorite tahu telur ni. Masak apa pun sedap kan.

    ReplyDelete
  6. Nampak sedapp..tapi kt rumah ni tak pernah masak tauhu telur..
    mungkin boleh cuba

    ReplyDelete
  7. x sama KA x pe
    janji puas dapat makan
    hehehe

    ReplyDelete
  8. Lama tak buat menu ni .. nak kena cari tauhu telur

    ReplyDelete
  9. Saya kemarin buat iniiiii πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘. Memang sedap . Dan mudah sangat, cocok lah buat saya yg tak terlalu suka masak πŸ˜‚. Next bakal buat lagi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...