Followers MamaTisya

Thursday, March 21, 2024

Surprise birthday utk "Aida Dino"





kisah penghujung Feb aritu.... ada surprise birthday
menu utk tea time - Churros, Nangka madu & Kek aiskrim


yg di rai "Aida Dino"....lekat nama dia Aida Dino 
gara2 dia pakai costume Dino aritu...bole tgk entry di SINI



wajib wefie ramai2




aiskrim cake utk birthday girl



sedap churros ni...last year pernah mkn beli kt outlet depan aeon setiawangsa
byk juga outletnya..bole tgk kt website https://mrchurros.com.my/outlets
yg ni depa beli aritu dkt outlet TTDI Jaya Shah Alam


Family box mrchurrosofficial
ada 40 pcs churros & 5 dipping sauce
(milk chocolate, caramel & dark chocolate)
tp churros tu kalo mkn gitu pn dh sedap if tknak cicah sos cekelat tu




gambar ramai2 wajib la ada


27 Feb ~ Happy birthday Aida yg ke-28 thn πŸ₯³πŸŽŠπŸŽ‰
Semoga diberkati umur, murah rezeki, diberi kesihatan yg baik
 dan sentiasa dalam rahmat Allah SWT....Aamiin 🀲🏻

 

12 comments:

  1. Bestnya tiap kali ada birthdy mesti ada celebration...SA plak selalu buatkan untuk orang tiba birthday sendiri xde yang buatkan...sedih je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually thn ni kata ketua event...tknk dh buat celebration tp bila ada yg tiba2 terjah nk buat surprise..kami support la hehe

      Delete
  2. waahhhhh bestnya ada celebration mcm ni.. Mr Churros tu sedapnyaaaaaa aduhaiii

    ReplyDelete
  3. Kek aiskrim pulak tu....meriahnya Amy....

    ReplyDelete
  4. Melekat dah dinonya. Takpe, yg penting ada Mr Churrosssss!!

    ReplyDelete
  5. nangka madu yg juicy....sedapnya ice cream cake....melt in the mouth...

    ReplyDelete
  6. Saya pun makan churros suka begitu saja. Daripada dipping ke sauce. Kadang manis sangaaat.

    ReplyDelete
  7. Tersusun elok churros nya pun. 😁

    ReplyDelete
  8. Favorite anak³ churros ni. Selalu depa beli sebelah Coffee Bean Prima tu. Sedap makan panas²
    Happy Birthday Aida 🎈

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...