Followers MamaTisya

Friday, September 21, 2012

dpt FREE 1 Night Stay...sukaaaa:)

kelmarin ada join contest ni kt FB...
smlm time on the way blk kj dpt cal dr i-Hotel
yg aku dpt FREE 1 Night Stay...
alhamdulillah rezeki dpt gk stay otel free 
even hotel budget kt KL je pn 
tp mcm hotel baru...tk kisah la..asalkn FREE smua ok...
rmi gk kwn2 yg join.....100 yg terawal.....insya allah dpt
so nextmonth la p tdo otel


hrp2 lps ni leh menang lg adiah stay hotel yg best2...amin2


**kemenangan ke-12 utk 2012

8 comments:

atty's said...

tahniah,..besh..dpt tido otel.. :)

Nana said...

dapat juga
ahad ni check in hehee

Chekgu Azrine said...

TAHNIAH!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sama2 lah kita dok hotel, nanti tengok review dari nana dulu, sbb dia dok hotel tu Ahad ni, pastu amy plak then kita...best2 dapat benda free ni..

Wan Amira said...

congrats!! :D

♥ ROS ♥ said...

Sonoknyer duk hotel ;)

Myra Jay said...

Tahniah ye kak, Myra semalam tak dapat share sebab takut terkantoi ngn orang opis bukak FB masa keje, Masa Like page orang yg ke 95.

Takpela dah rezeki akak, Myra nak p jauh sangat :)

Zura@Iwan said...

bestnya korang....ko pon dpt gk stay kt hotel ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...