Followers MamaTisya

Thursday, September 27, 2012

Masjid Kristal & dating ngan blogger


kalo ptg ngedate ngan blogger Leily.... 
lps isyak ngedate ngan blogger Naa plak
 Naa bw jln2 kt Masjid Kristal
 time siang aku dh tgk dr jauh so mlm tgk dr dekat..
actually time mlm masjid kristal ni ada lampu yg colorful
 tp syg time kitorang smp tu lampu dh tutup...
kt area masjid kristal ni ada pakej mcm river cruise, island tour dan mcm2 lg



kali ke-2 jumpa Naa....1st time dlu die dtg kl 
tp tk sempat lepak lama2
so kalini baru la bole lepak lama skit





tq pd hubby naa cz tlg snap gmbr kami...
even die tk bw flash dslr tp gmbr maintain cun


lps dh posing2 kt masjid kristal, naa bw mkn kt B'Beteng...
actually nk ajk Leily skali join tp anak die dh tdo so tk dpt la join



aku layan 100 plus cz nk bg tenaga skit..kn aku tk sihat:-p
naa minum jus tembikai...air cincau tu iqy suka

kopok lekor ganu

naa & hubby mkn mee sup


aku mkn mee goreng basah
 
tq Naa sudi luangkn masa bw jln2 aritu

12 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

Cantek bangettt M. kristal ni waktu mlm. I oghang Ganu pun dok penih gi lagi.. huhuhu

JaSSNaNi said...

Best ye jalan2 lawat masjid kristal.. saya pun lom sampai ganu lagi... :) mee goreng basah tu menyelerakan sungguh ler..

mamaRIFQY said...

Yeay !! jumpe lagik kak amy arini...kali ke3!!!!

~ana~ said...

dah lama x pergi TTI ni...pergi nya pun br sekali masa awal2 opening dulu..harus pergi lg ni sbb dah makin lawa skrg ni..

Nana said...

memang nak juga naa ni
sebab adiah kontest dia ada kat kita hehee

Nory Zoulkefle said...

wahh byk perubahan kat masjid kristal...last pergi tahun 2009....raya haji ni nk repeat lg lar...hehe

fieda said...

tak pernah lagi sampai sini..cantik ye..

Zura@Iwan said...

cantik arr masjid kristal nie...

tingin nk pegi satu ari nnti..

Chekgu Azrine said...

lawanya trengganu...dh bertahun xgi..

Ibu Lala said...

tak la boringkan ada kawan kat sana sini..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

jeles... jeles..
kolo tak blh bergambo sama.. hahah
sori sgt bebeh.. x leh entertained awak tempohari n dis week..
keadaan memaksa & sgt menyesakkan..
sori okeh..

"CT CoMeL" said...

keropok lekor teregganu mmg sgt2 seedaapp...hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...