Followers MamaTisya

Thursday, September 20, 2012

jom bli photobook murah :)


hah baru smlm mekchu pesan 
kalo ada promo psl photobook jgn lupa share
 cz die nk bli utk abadikan gmbr2 photoshoot
 time die ngandung..tklama lg nk deliver...
so mekchu jgn lupa bli promo ni & slamat mendesign..
jgn tgu last minit baru nk design tau...hehehe






menarik gk ni..cz sizenye 11 x 8.5......
b4 ni aku punye 8 x 6 je....
okla kalo kwn2 yg nk bli bole klik Groupon Malaysia
sila bc term & condition b4 purchase ye



aku pn mmg nk bli gk cz nk buat photobook gmbr2 vacation London 
tp skarang ni bz bangat takut tk sempat nk mendesign:-p
even dateline mcm jauh lg mac 2013


saper2 nk tgk 3 koleksi photobook 
yg aku bli thru online>>>>>>klik SINI

6 comments:

mamaRIFQY said...

wah tergoda tergodaaa!! tapi xnak la..tahan nafsuuu..kikiki

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cam best je, kita tak pernah wat photobook...nak try gak la, TQ for sharing

mummy_ayu said...

aku bab nak beli tu ok..bab nak design tu...aku takut malas jer..emm..tapi mcm nak jugak..nak jengah jab la..

Chekgu Azrine said...

ada beli 2.. tpi belum design lagi..bukan beli online la..

AdanyaKauUntukku said...

potrait macam tak lawo for photobook...tapi kalau nak tukar landscape rege lain pulak kannnnn

mekchu said...

mcm tau2 je sedang mencari kan.. thanks mama tisya.. mmg pantas.. tp kalo x faham dgn T&C dia nnti mekchu tya kat bbm taw ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...