Followers MamaTisya

Thursday, September 20, 2012

tgh menyesuaikn diri:-p



tiba2 dashboard blog dh bertukar ke new look..
org lain dh lama guna ...aku baru arini nk explore
cz dh tkleh back pd dashboard yg lama:-p

okla kasi 2 keping gmbr ni dlu
 sementara tgu aku menyesuaikn diri ngan dashboard baru ni...:-p


bfast time aku outstation kt ganu lastweek
pemborong blanje mkn nasi dagang ganu 


skit je camni rm 3......kalo org lelaki sure tk kenyang skit camni:-p mmg mhl la food kt ganu..
bkn aku je ckp mhl tp org dk ganu sdiri pn ngaku jugak:)



org ganu pg2 bfast kopok lekor...

nextweek aku outstation ganu lg..kalini lama skit 24-27sept
aritu ada blogger yg msg nk jmpa tp disebabkn aritu kejap je pegi
bila dh setel kj sempat la jmpa blogger kn



17 comments:

~ cik AiN pinky ~ said...

kepok lekor ganu...!!!! nyummm3.... ;)

Saya Disini said...

sedpnye

~farah~ said...

saya tak boleh nk upload pic la guna newlook ni. takde ikon pun. cemana ni? xleh guna dashboard lama plak tu..adoi.

mummy_ayu said...

wah...cedap2....
pasal new setting kat dashboard tu..mula2 jer rasa susah & pelik sikit..lama2 ok jer..

Ibu Lala said...

kirim kepok lekor tok beng ek...

~ana~ said...

waaaa...tertekan la tgk nasi dagang tu..lama sungguh x mkn nasi dagang ganu...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

plan ler bebaik, leh ngedate lagi..
jumpe naa skali.. hehehe

FARAH deeb said...

Samelah kitew! Bukak2 je dah lain dashboar adeyaiiii... Hmmm, kat ganu mahal ek? Stakat ni taknah kena lagi yg mahal tu. Agaknye tu kat area bandor kot ek? Sedapnye kepok itu. Sotong celup tak makan? Bestnyaaaa...
My latest Entry :)
Saya trauma kat Encik Jamban

Zura@Iwan said...

aku suka tul kepok lekor cicah kuah dia...huhu...sedap...

Mama Zharfan said...

yum yum lapar la plak...

Chekgu Azrine said...

suka dengan kopok lekor ganu!!

mamaRIFQY said...

memang mahaiii !! makanan trg mmg sgt mahaii...........dtg bgth la ye..kite set balik..jumpe skali ngan leily!!kiki

Nory Zoulkefle said...

samalah, x pandai lg nk gune dahboard baru ni...leceh lar, tercari2...adehh

Falsya said...

sedapnyeeee...

SHEQ said...

Salam..sorry sangat..lari tajuk..
I nak tanya..tukang urut you "kak moon " tu still urur orang lagi tak..i try to call the no given..tp tak dapat..sorry yer..

MRS. K said...

aku dipaksa.. tak suka dashboard baru

Nad @ MamaZN said...

walaupun tak suke dashboard baru baru nak sesuaikan diri tapi gambo makanan tetap xlarge, haha! mmg buat saya lapo kak! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...