Followers MamaTisya

Thursday, September 13, 2012

samsung vs blackberry

hubbyku soh aku tukar hp bg sama ngan die
die ckp lg best  samsung dr blackberry:-p
tp aku ni tk brp minat touchscreen
tp kalo dpt free..yg  tk suka akn jd suka jugak:-p
smlm kt fb rmi dok citer psl iphone5 
next month akan kuar samsung galaxy note II
mcm berlawan2 je smua...aku masih setia ngan Blackberry :)
sbb BBM lg laju dr whatsapp :-p
tp bole je whatsapp ngan geng2 yg tkde BBM:-)

korang plak camner??

20 comments:

SyaNa said...

setia ku dgn norkiah
hahaa malas nk pk canggih2 sgt
janji dpt tgk FB twitter kt hp sudehhhh

watyz said...

setia lagi ngan norkiah tp ade tambahan gajet baru... hehehhe

AzuraFazil DIN said...

sama lew kite .. setia dgn black berry psl dpt pree.. wakakakakakak..

rs nye dh lama jgk x kuor duit beli hp ... luass rezeki ..

kalau dpt smsung S3 pree lg besh

Pinkjambu said...

balaberry ilanggggg!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

El-Zaffril said...

Yerp... mmg diakui blackberry sgt syiok berbbm... hahaa...

Iphone5 malam tadi dah launch... bile tengok review semua orang... takde beza dengan iphone4s... I kecewa 100hari...

Nana said...

emm..mmg xde nk tuka enpon dah
akan setia ngan samsung kot
tp bb ni beznye alert email seme kan
klw keje mcm kita ni yg selalu berurusan dengan email org mmg sesuai benar pakai bb

:: Riri-Fatieha ::~ said...

huhu, setia dgn nokia tp berangan nak beli samsung :)

Tihara said...

akak dah cinta sama samsung :)

Nad @ MamaZN said...

saya mula2 tak suke gak touch2 screen ni
skali bleh terjebak plak, huhu!
ate, menda free papazakwan bagi, hehe

tp saya mmg setia ngan sony ericsson
saya pilih yg ada keypad n touch screen skali
2 in 1 hehe
saya pilih, papazakwan bayo
=p

nur anis said...

saya jugak masih setia dengan sony...tak terkejar handphone canggih manggih ni..huhu

Ibu Lala said...

i dah dua thn guna ipon 4. elok lagi. tapi ada hati gak nak tuko samsung s3 tu. tapi rs berbelah bahagi sbb ipon lg best kut dr s3. ntah la. suka ipon sbb friendly users. apa apa pun pone yg ada button still da best.

fini zaini said...

aku dua2 pn tak adeeeeeeee..ehehhehe

mama rifQy said...

na pengguna bb jugak and phone same macam kak amy!kikii...mmg bute sikit bab2 telefon ni..hehehhehee

FARAH deeb said...

Saya setia ngan Samsung Galaxy W. Terbaekkkk (dan free sbb hubby belikan hahaha.. tu yg penting!)
My latest Entry :)
Jamuan Ghayer Opis Tahun Ni

ros_reeza said...

mula-mula Ros ni memang setia je ngan sony ericson... tapi minggu lepas cinta telah beralih arah pada samsung.. hihihi

Eliss Mie said...

hubby pun offer touchscreen utk bdy present tapi eliss pun rasa leceh. tggu roh dulu :p try androib tab nuha pun kial2 :p

Rara Nasiha said...

masih setia dengan galaxy note :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita cekia, BB dah rosak sbb balqis masukkan dlm aquarium, kita malas nak touch2 hubby je rajin dok tukar gadget je, kita ni pakai canggih2 tau guna pun tahap gitu2 je...

syawalsimpsons said...

tak da makna kot tukar2...guna la samsung tu senang...kan...kalo dah rosak atau hilang baru PK lain pulok..kakkakak

Iz said...

BBM ni laju dr whatsapp and ada privasi and private. Xyh mintak no tepon org utk add , save and texting. Btw. Kalau send lagu bbm ke bbm lagi smooth dn laju dr whatsapp. Whatsapp nk send file. Kena tunggu upload. Tu yg leceh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...