Followers MamaTisya

Thursday, September 13, 2012

i'm back from Ganu


salam uolssss
actually dh blk dr Ganu ari selasa
tp smlm aku MC tk sihat
arini dh kj tp masih blum sihat sepenuhnya
ada 2 gmbr dlu utk tatapan korang

kalo ke Ganu tk sah kalo tk merasa segala yg celop tepung ni:-p
udang, sotong, ikan celup tepung...yum222
tq pd blogger yg blanje:)

kopok lekor ganu...yg ni pemborong bg....


okla ada byk kj nk setel so nanti free, aku jenguk umh uolsss

8 comments:

Puan Fifiey said...

ala.. kalau jumpa leh bagi keropok keping yang sedap...:)

Falsya said...

sedapnye kopok leko..;D

get well soon okayh..erin, falsya dh bg duit raya utk tisya kat diah..mintak tlg dieorg maybe nana or diah tlg pass kan kalau dieorg terjmp erin..sorry sgt3 tau pasal sampul kosong tuh..hahahahaha..

watyz said...

waa... sedap nyer...

Nana said...

byk kali g ganu xpernah makan celup2 tepung mcm ni
ishh tingin plak hahaa

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

welkam at ganu kite..
nana, nnti kalo ko dtg ganu aku bawak ko pi mkn aneka celup tepong n bawak ke istana tuanku.. hahahah

Ibu Lala said...

wahh meriahnye. nak sikit...

mama rifQy said...

meh trg meh meh meh meh meh !!!hehehhehehe

Eliss Mie said...

Insya Allah next week boleh merasa jugak hari tu raya kedai tutup :p next week o/station kat dungun :) silih berganti kita yer.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...