Followers MamaTisya

Monday, February 4, 2013

1st outstation



1st outstation utk 2013
arini & esok aku outstation ke sabah
lps CNY ada lg outstation...
so bln februari ni ada 2 lokasi kena outstation 
sian anak & hubby kena tgal..nk wat camner kn....

doakan aku slamat pegi & pulang
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
Sneak peek | Soccer Star Birthday Party


aku & tisya berjersey mengikut tema Soccer Star


meriah....busday party anak nett geng bachelor...
nanti aku update lg


11 comments:

adianiez AIDA said...

best nyer out to sabah.
aida 1-2 tahun ni memang inform pengurusan no kursus to sabah / sarawak / langkawi. nak bersama baby :-)

syawalsimpsons said...

bestnyer....selamat beroutstation kakak

Tina Othman said...

wow bestnya ke sabah, boleh borong collagen tu

skrg mcm2 tema kan birthday, bestnya tgk

Nory Zoulkefle said...

syoknyer outstation plus vacation skali...hehehe..

Nad MamaZN said...

Aaarggghh!
Sgt jeles tgk gmbr akak kat bday party tu!

Selamat OT kak amy!

NinaAz said...

Semoga selamat sis.

Ibu Lala said...

hamboi..bestnye...

Sidratul Muntaha said...

selamat bekoroje weih..

Dee said...

wah..birthday party..sure fun..moga bersabar jelah sbb selalu outstation..

cha said...

selamat berout station kak huhu kalau rendu anak suami skype je :p

fazilzura said...

heheh hang pun lum post gmbo ke .. samo la kitew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...