Followers MamaTisya

Tuesday, February 19, 2013

Restoran Rodeo Steakhaus @Prima Sri Gombak


blk dr pavilion menuju ke gombak nk singgah umh parent aku jp
b4 tu kita layan western dlu kt
Restoran Rodeo Steakhaus @Prima Sri Gombak


ala2 cowboy gtu...waiter diorang siap pki topi cowboy


pernah masuk JJCM





sirap bandung rm 1.50 , durian belanda rm 4.90 , epal asamboi rm 4.90


hubbyku layan smoke salmon rm 16.50


aku punye sizzling chicken rm 11.90



tisya layan chicken wing rm 9.90 

**nk menang tiket FREE naik flight

10 comments:

syawalsimpsons said...

sedapnyer kakak

NinaAz said...

Chicken wing dia nampak mcm suram jeaaa. Hihi.
Smoke salmon tu nmpak besttt ♥

fazilzura said...

alamak...ramai plak tepek gambo mknan western hari ni huuhuh

Mama Zharfan said...

lapar la plak

watyz said...

ok.. terliur sbb skrg ni tgh lapar... hehehhe

Nana said...

Ni mest kt belakang2 ni kan
dulu keje sana puas juga nak cr kdai mkn yg xpenah try xpasan plk kedai ni

Falsya said...

kite yg duk sri gombak boleh kire brape kali makan kat situ..hehehe..tp situ kire not bad jugak laaaa makanan die..

Nazayiena Ayiena said...

Sedapnya,terliur tgk.

Ya ALya said...

Murah2 je makanannyer.....

amiey lee said...

beb macam sedaappp je..leh la aku jengah..hahaha tunggu gaji :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...