Followers MamaTisya

Friday, February 1, 2013

3 hari je keje...lps tu cuti pjgggggg uolssssss:-p

salam uolsss...kj ke??aku cuti jgn jeles...hehehe
sbb apa aku ckp 3hari je keje ??
minggu ni & minggu dpn aku kj 3hari je
28 jan cuti ganti thaipusam & 1 feb cuti hari wilayah
so kj 29-31jan (3hari)
nextweek 4-5 feb kena outstation 
so aku kj 6-8 feb(3hari jugak)

nextweek lg 1 tu dh CNY aku cuti pjggggggggggggggggggggggg
masuk opis blk 25 feb...tup2 dh nk akhir bln...hah best kn:-p
aku kira bln feb aku msk opis 7 hari je :)

actually aku amik cuti 3 hari je (13-15 feb)
lps CNY aku kena outstation lg 18-22 feb

thn ni bos dh inform awal2 cz nama aku dh tersenarai utk outstation byk tmpt
redho je la even tk suka tgal anak & hubby lama2:(:(:(

so b4 kena outstation yg lama itu
aku mau holiday dlu...
bln feb mmg bln holiday cz cuti bersambung2


feb 2011 vacation London


feb 2012 vacation USS


feb 2013 ke mana plak...tguuuuuuuuu


6 comments:

inazamri said...

seronoknye dapt cuti2 ke negara orang.

cha said...

wah best giler kak 7 hari je masuk ofis huhu tapi kan ebst kalau outstation boleh bawak husband dgn anak kan. nak bercuti maneee have fun kak :D

mummy_ayu said...

nak ke mana plak tahun nie?

Tihara said...

best nya, selamat bercutii :)

Lily@MamaZaraZareef said...

wah..mesti bercuti tpt best nih..happy holiday!!..=D

Nad MamaZN said...

Gi mane agaknye ekkkk..! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...