Followers MamaTisya

Friday, February 1, 2013

Disneyland Jakarta

hah korang tau tk kt jakarta ada Disneyland
aku pn baru tau


bkn aku yg pegi tp member blog si Amiey yg pegi


smlm kitorang lunchdate sama kt food court, Wisma UOA
hah menu lunch aku banjir tul kuahnye:-p
sempena meraikan Amiey yg baru blk 
dr holiday kt Jakarta yg di landa banjir


 ole2 dr jakarta utk aku...dpt pen & fridge magnet...tq Amiey

 tk sempat nk borak lama cz aku kena blk opis awal...
sronok dgr citer holiday Amiey p jakarta time tgh banjir..
mcm2 dugaan tp smua berjln lancar even aritu die dh nyaris2 tkmo pegi:)

5 comments:

Gieyana said...

cantik la building dier..tingin nk p..uwaa..x dpt! :-)

Nad MamaZN said...

Tak lama lagi, malaysia pun akan ada dsneyland jugak kottt, indon dh ada tu. Malaysia mesti nak jugak ;)

Nory Zoulkefle said...

bestnyer kalau dapat pegi...USS pon tak jejak lagi ni...acaner?? hehehe

Im happy being alone said...

jelesnyerr...

amiey lee said...

Heee dlm kwsn building ni ada budak2 punya game, pentas depa buat pertandingan nyanyi and tempat mandi manda... depa panggil ni taman anak-anak... huhu masa naik gondola tu..dh nmpak dr atas tu yg sarah n ashraf lompat nk ke sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...