Followers MamaTisya

Wednesday, February 13, 2013

Instagram

Org lain lama dh berinstagram...aku baru je start testing smlm...so lyn gmbr hasil dr 1st instagram...1st time update thru hp...kena start blajar guna hp touchscreen:-p masih kekok..lenguh jari jemari..hehe

15 comments:

Falsya said...

welcome to instagram..cewahhhhh..memule pun sama la kite..duk terkial2 laa..kesian mok mok la..tgk die taip msg tuh rase geram plak..rase mcm nak amek hp tuh biar kite yg tlg taipkan...hahahahhaa

fazilzura said...

ok le tu ...

ado le jgk dr ku ni ber BB lg

elly nadyra said...

aku tak de instagram, tak larat nak update mcm2 benda, cukup la fb dan blog hehehehehehe (sebenarnya malas tau)

iietamalek said...

Biaala tu mulemule...huhu

zarena heeney said...

salam amy..jemput singgah ke link blog baru ena :)

Mama Zharfan said...

me lom reti guna instagram..sgt ler ketinggalan train gitu hehheh

lia said...

atleast da terjebak dari lia x mula lg ni he3

~ cik AiN pinky ~ said...

Blaja jgn tak blaja...pasni kite pakat2 whatsapp, viber, Instagram lah...
S3 menanti tu...hehehe :p

Nad MamaZN said...

Cunnnzzz!

watyz said...

ni apdet guna gadget baru tu ke??? hehehhe

zarena heeney said...

ena pun suka guna instagram sbb blh terus edit gambar di situ kan

cha said...

haha dah approve dh request akak tadi. selamat berinstagram kak :D

mama_umar_maryam said...

welkam 2 insta world eryn,heheh,kdg2 aku lg suke update kt insta dari fb,hihihih

Ezna said...

ok ler dah start instagram. Me langsung x reti guna. Hehehehe

Sidratul Muntaha said...

aku guna insta byk tuk uploada gambo cake dgn ank2 je..
ahhaha..
jarang2 pun bukak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...