Followers MamaTisya

Wednesday, February 6, 2013

wordless wednesday #83

akhirnya pelakon fav aku dh follow aku kt twitter:)
hah bkn senang artis nk follow peminat kn
apa2pn tq utk Mr Hot:)
artis lain tk follow tkpe..yg penting Mr Hot dh folowwww:-p

selain dr Adi Putra..aku follow gk Aaron Aziz, Lisa Surihani, Nabila Huda, 
Nora Danish, Rita Rudaini, Beto Khusyari, Fazura, Izrine Azminda, Erra Fazira, Scha
tu je la takat ni.....hehehe

actually twitter ni tkde la aku aktif mana pn
tp kalo saper2 nk follow bole cr id aku
 @mamatisya


oh dh 2 mlm tk tgk Sehangat Asmara
so kena tgk online la nanti

**korang follow artis mana kt twitter???

13 comments:

MRS. K said...

dulu masa pakai bb memang dok layan twitter manjang.. now dah pakai note kite layan instagram je la.. lagi puas hati sebab leh tengok gambo besau2 adi, bini n anak angkat die bila dorang upload. hehehe

Fieda Zan said...

jom join http://kisahfirdausi.blogspot.com/2013/02/jom-join-kisahfirdausi-give-way.html

♥cikmOt♥ said...

hehehe, saya tak polo sesapa pun...sobs...

elly nadyra said...

hehehehhe aku ada twitter, pas tu password dah lupe hehehehehhehe

Dee said...

dee ada twitter..samalah password dah lupa..lebih prefer fb & insta :)

Tina Othman said...

hee bestnya, dahlah minat dgn dia

dulu penah bukak twitter, tapi tak aktif la ni pun dah lupa password dia, ingat nak bukak semula lah

Sidratul Muntaha said...

xfollow artist..
ahaha
takde masa weih..
nak tgk tv pun skrg tv kemana aku pun kemana

Pinkjambu said...

huwaaaaaaaaaaaa!! suka bang ady, aku sampai termimpikan beliau zainal arief punya penangan! hahahaha

N.aida. Z said...

wahh.. bestnya :) saya rajin follow Johan (Raja Lawak) & JOHARA era.fm sbb diorg rajin RT & reply tweet followers diorg :) lgpun mmg seronok ber-tweet dgn diorg.. hehehe
PS: untungnya mama tisya dpt adiputra as follower :)

Oh anyway.. salam perkenalan.. saya blogger baru dlm dunia blog ni.. hehehe

Nana said...

igt nak tgk online tp sini xle sebab internet xlaju
xpela lama nnt sure kuar kat ria mcm adam hawa hehe

Fieda Rafli said...

twitter ada tapi tak pernah bertwitter..hihihi

Mama Zharfan said...

waaa jelesnya hehehe

eeda haziq said...

eeda minat jugak aaron dan adi putra .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...