Followers MamaTisya

Tuesday, February 5, 2013

blum start lg

thn ni blum start lg wat kerepek Ngarku...
tp aritu dh tgk kt Jusco Setiawangsa
cuma blum rs nk bli lg:-p actually mls nk memarut
 tp bila siap sure ralit dk kunyah...hehehe
utk kwn2 yg blum tau... BUAH NGARKU ni 
ada time musim Chinese New Year je


kalo yg nk try bole tgk cara2 nk goreng  BUAH NGARKU ni kt link di bwh:

12 comments:

  1. tak pernah makan yg digoreng. mcm mana nak gorengnya?

    ReplyDelete
  2. oh ngarku ke namanya..dr dlu tahu ngaku je.kita pon lum bt lg thun ni..setapnyaaa trasa lemak2 dia..

    ReplyDelete
  3. aritu mak aku dh buat dpt 2 balang. by now dh hbs kena belasah ngan kitorg hahahaaa

    ReplyDelete
  4. belum pernah rasa lagi...
    terima kasih mamatisya...nanti nak cubalah...

    ReplyDelete
  5. 1st time dgr ni kak. nak rasa boleh? :p

    ReplyDelete
  6. smlm gi jusco lupa nak tgk..nak try gak buat..itupun kalau aura rajin menjelma..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Errk... first time dengar uhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. aku ada gak try hari sekali..tapi buat sikit jer....cedap gak tapi tak buat2 lagi pun..

    ReplyDelete
  9. Tahun ni xnampak plak ngaku ada promosi kat tesco
    Klw tak tesco la plg murah mcm kita beli bkotak2 dulu

    ReplyDelete
  10. arituh kite gie carrefour..xjmp pun ngaku nie..sedih betul..

    ReplyDelete
  11. wahhh , aku mmg terigt nana klu tgk buah ngaku nih,heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...