Followers MamaTisya

Monday, February 25, 2013

aku frust !!!!


hah sbb apa aku frust...sbb tk dpt mkn 
cheese naan yg meleleh2222 ni :-p
gmbr dr blog  izan


actually aritu aku dh smp kt restoran kt JLN MEDAN TUANKU
 tp rmi gilossss org....mayb sbb mlm minggu kn
lps tu tgu lama btul depa nk amik order...
last2 hubbyku ckp jom la p tmpt lain ...lenkali kita dtg lg...:( :( :( 
so dgn berat ati , kami berlalu dr situ....:-p

so kami singgah je la kt  
Restoran Kampong Pandan 
kt Jln Yap Kwan Seng


 tp order gk la cheese naan



hah tgk la cheese nye..ciput je kn...tkde slera tul:-p

maggie goreng fav anak dara...
hubbyku pn layan cheese naan + ayam tandoori gk
muka frust tkdpt apa yg dihajati....berair gk mata...poyo tul:-p


nasibaik la JLN MEDAN TUANKU tu
tkde la jauh mana..so nanti bole la pegi lg
 utk merasa cheese naan meleleh222 tu:-p
agak2 kul brp ek org tk rmi:-p
aku p aritu tk silap dlm 9.30mlm



 **nk menang tiket FREE naik flight

14 comments:

Nad MamaZN said...

Ramai kawan saya pun bercerita pasal nan cheese meleleh medan tuanku tu
Teringin nak try, tp jauhhh huhu

lia said...

huyaiiiii patot la frust... meleleh tu cheese nyer...

Nana said...

Pnah tp xpenah makan haha sebab smpai awl sgt kena tgu 2 jam g

Sidratul Muntaha said...

ahhaa
ape susah?!
ko beli jelah roti nan tu
and beli je chhese
tak susah pun
ahahhaa
tpi mgm aku tgk pun ngences weih!!
betl2 melimpah ruah
kalah a** ****
ahaha..
23cm sudah!
tet!!

Delimasari said...

melelehnya cheese tu

MrS. F!zA said...

terliur tgk cheese dia tu..wp tk sama dgn k.izan punya tp ttap gak meleleh dh ni..dhla lapar..huhu

Dee said...

gi before maghrib..atau kalau nak gi malam boleh..tp jgn weekend..hehehe...nan cheese mula dijual after 6 pm :)

Fai CeritaCinta said...

sejak pregnant ni, ape2 je makanan bercheese mmg fai suke kak.. wahhh, memang nmpk sedappp lah cheese nan meleleh2 tuh.. ingtkan kat cni cheese nan die dh ok, rupe2nya ada yg lagi ok... dah terlitu sgt ni... mana lah nak cri cheese nan meleleh kat area jb ni..

Mama Zharfan said...

tak berapa suka cheese :)

Falsya said...

mak aiiiii..betul2 kaw nie haaaaaa..hahaha..

Ibu Lala said...

alah ciannye. tapi sy x suka cis. anak anak pun tak suke. rajin ek jln mlm2 semata mata nak makan. klw saya pkl 10 malam tido dah...

syawalsimpsons said...

kawan penah mkn sini...mmg dier kata terbaik tu

Ya ALya said...

Saya suka...saya suka...suka mkn cheese...

*∽ IZAN ∽* said...

la haiii siannya. Ramai sangat orang ekkkk.. sekali scroll tadi ingatkan kat kedai sama tapi nan cheese dah kurang cheese.. rupanya kat kedai lain ekk.. tak pe Mama Tiesya kan rajin ronda2 KL... esok2 ada rezeki leh try jejak lagii. Tapi nak ikutkan kedainya tak de la hygiene sangat kannn.. cuma nan cheese dia tu la yg glamer betull.. mana tak cheesenya seketul2 tu besar separuh penumbukkk.. mmg tarik menarik laaa makan uhuhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...