Followers MamaTisya

Thursday, February 7, 2013

Samsung Galaxy Note II


smlm blk kj ... msk bilik dk citer la psl holiday coming soon
yg hubbyku plak tgh dk layan hp sambil baring
aku wat tk kisah la...tgh aku kusyuk bercite ..aku dgr ayat hubbyku ckp
"hah nanti try search thru Note II ni"
baru la aku prasan hubbyku dh bli Samsung Galaxy Note II ni:-p
baru je aku update aritu kn...tup2 dh muncul hp baru..hehe



actually hubbyku yg nk sgt pki hp ni
aku tk kisah pn sbb aku masih setia ngan BlackBerry:-p
baru 3bln++ bli Sony Xperia ion
tup2 smlm bli Samsung Galaxy Note II
tp tkpe la bole la aku try test gk kn:)
hubbyku ckp nanti die nk blikn aku Samsung Galaxy S III
aku ckp tkyh la nk membazir...hah baik tk aku tolak pemberian:-p
actually kalo korang nk tau, aku mmg tk brp sgt jenis hp touch screen ni
tp kalo hubbyku nk bg jugak...tgk la camner:-p

14 comments:

Falsya said...

rindu BB...;(

cha said...

weewit pasni buat instagram la terus kak :p

Nana said...

note ni sanggih sgt smpai skang tak ter explore
kita suke pakai note amrul klw amek gamba je sebab gamba dia lawa klw kata kuar xbawa dslr mmg guna henpon dia je amek gamba jd bahan wat entry heheh tab gamba mmg hancus xlawa

~ana~ said...

x lama lg dapat la jugak tu..:)

~ cik AiN pinky ~ said...

wooo NOTE II...meleleh air liur tgk...hahahaha

♥cikmOt♥ said...

wahh...akak tak nak takper...meh adiahkan kat saya....hahaha...

NinaAz said...

Note II best kak.. hihi. Update belog pun pkai note. Bb saya dulu susah nk bukak tenet. Boleh hotspot kan. Jimat dh brukben dah xyah pakai.. sIII kakk.. orang nk bg.apalagiiii. hihi (hasut2)

Ibu Lala said...

ambik je kalau orang nak bagi. best ke guna note. nanti share ek.

hb sy guna note 1. tp sy tak brp minat nak guna sbb cam susah je. tp gambo mmg class.

Im happy being alone said...

note 2 best..bateri tahan lama..even 24hours on data packet surf tenet..still boleh tahan sehari..kalau tam kkuat sangat main tenet bleh la tahan 2hari..

Cik Puan Diksu said...

untung hubby nak belikan.

syawalsimpsons said...

kakak...sy ada kalo taknak..kikiki..kasi pos la

Nad MamaZN said...

Perghhh, barang baekkk jgn tolak kakkk =)

Fieda Rafli said...

jgn tolak rezeki..kikiki

Mama Zharfan said...

i love my s3 hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...