Followers MamaTisya

Wednesday, July 2, 2014

kejadian 3 ramadhan...bikin aku panik kejap :(



mau tk panik kn bila dpt msg mcm aku update status tu
dh la smlm aku br nk blk kj...gigil gk la time drive 
nasibaik ujan lebat dh nk smp area umh
aku cal ustazah, inform nenek nye tk jmpa cr alya
ustazah ckp cuba tgk alya kt pintu gate blkng
sbb bln ramadhan, dpn sek agama tu ada bazar ramadhan 
so diorang tutup gate dpn...bila dpt msg dh jumpa lega




anakdara keletihan...tp kalo tnye die..mmg relax je....mama je yg rs nk nangis...
sbb die pn pernah ilang sebelum ni kt jusco smp 2x...huhuhu



ni pn aku terkejut gk time awal persekolahan dlu
smp sek die tkde kt tmpt menunggu
rupanya kwn ajak pegi kedai seberang jln sek...

skarang ni mcm2 kes melibatkan bdk sek...smoga anak2 kita dilindungi...amin2
tk brp tenang ibu yg bekerja....huhuhu

9 comments:

shalimar yusof said...

Addhuii..bleh thn panik...NS ank xde kt ruang tamu kite masuk tndas kejp pon mcm nk nangis dh...pagar,pintu kunci..uhu..risau kes2 skg seraaammm

safurara said...

huaaaa,takutnya kan.kita ni mmg cuak lebih.sabar jelah.hehehe

Naemah Umi said...

alhamdulillah dia tak apa2...tapi tu la skrg ni mcm2 hal buruk yg berlaku kan, kite ni as parents kekadang tu naik risau je memanjang...

Zuraida Rahim said...

Kalau saya pun mesti panik macam ni..

idzwa kamaruddin said...

huhuhuu...takut tau!

Nad MamaZN said...

huhu, icha icha...harap perkara camni tak berulang..bila mcm ni, perlu tak rasanya anak2 diberi hp?

eelobor said...

maunya tak panik...kalau saya pun dah gabra semacam

Chekgu Azrine said...

Alahai..kalau jd kt sya konfem pk yg buruk2 dulu

Ibu Lala said...

Memang la kalau cr anak x jumpa mesti la cuak kan. Mcm mcm pk. Nasib baik ada cntct no ustazah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...