Followers MamaTisya

Tuesday, July 22, 2014

Pre order Pjamas & Dress Frozen


aku mmg tk pernh order online kalo bab bj tisya ni
sbb aku mmg lebih suka belek2 camne materialnya
tp sbb aritu brg2 FROZEN ni xsmp lg kt msia so terpaksa la jugak bli online
and pengalaman baru  sbb bli secara pre-order...
means kalo item tu tulis pre-order so amik masa lama jugak nk tgu...
diorang akan mention ETA =estimated time of arrival
cth pjamas yg aku order ni bln 5 so ETA July...
tp kdg2 akan lewat so saper yg order kena sbr menunggu
yg Pjamas ni aku tk kisah sgt sbb tk rush sgt tp yg time aku order DressElsa dlu ETA June
tp ada kelewatan sbb yg DressElsa aku nk tisya pki time busday kn
tp mmg rezeki busday girl ...dpt gk la tisya DressElsa tu


aku bli 5 pasang Pjamas FROZEN ni rm 100 plus postage rm10 total rm 110 
saper2 nk bli ni link FB nye : nmytwinkidsbaby shoppe
tp promo buy 5 rm 100 tk sure ada lg ke tk.....kalo tk, regenye rm 25 each 



aritu time orderDressElsa mmg order skali utk cousin tisya
tp sbb lewat smp...so tisya punya dpt dlu...yg cousin tisya dpt kemudian...
aritu bila dh smp diorang nk posing sama2...yg ni aku bli kt fb Helen Young
tisya pki size 7thn...cousin tisya pki 6thn...rege rm 35 + postage rm 7 = rm 42

tp skarang dh byk org jual dh brg FROZEN...
tp design mcm lain skit & kain mcm panas skit....rege pn bole tahan mhl

**utk kwn2 yg 1st time nk bli brg online
if item ada tulis PRE-ORDER so kena sbr menunggu la...mayb sebln...mayb 2 bln

7 comments:

adianiez AIDA said...

sib baik anak-anak dara aida tak minta baju elsa. diorang da besar kot...

Falsya said...

wahhhh, pwincesssss sgtt...;)

Azura Aziz said...

alahai, cantiknya.. kalau kita ada anak gegirl dah confirm beli hehe..

Aju Mohit said...

cantiknya, memang bebudak ni pun teringin baju frozen ni ;)

fazilzura said...

beli jgk kt helen , ada 1 bj tu .. lain gile dr gamba.. sedey ocey cz dia x inform awal2.. dh le design cm bj kt cokit.. sedey btl ..

ada 1 lg , tp kt suplier lain , deley ..tp dia x inform , kite plak dok kne tny bj kite cmner.. dh le byr full amount.. last2 kite mintk refund ..

Ann Ishak said...

comel tisya pakai dress tu :)

Zara Ismail said...

Alahai comelnya..anak dara saya pon demam frozen ni..asik let it go je dia..

Tips Puasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...