Followers MamaTisya

Monday, July 21, 2014

Seminggu menjelang syawal




smlm kali ke-2 p JLN TAR...selagi tk raya kn
mmg tk sah kalo tk singgah lebih dr sekali :-p
tips tkmo sesak...sila p awal pg...so org blum rmi sgt lg
aku smp slalunya dlm 9.30-9.45 am....aritu kejap je dlm kul 12 dh blk


thn lps bj melayu Aaron Aziz ...tp thn ni try bj melayu Zizan Razak plak
cutting bj melayu zizan slimfit skit compare ngan aaron aziz
aritu pegi time nuzul quran ...time happy hour paling murah bj melayu zizan ni rm 150
smlm pegi dpt rm 100...agaknye saper yg pegi nk dkt raya lg murah kot
ada kwn komen rege tk sama stiap outlet...ada yg mhl..ada yg murah
kalo yg rege rm100 ke atas mmg dpt free sampin



bj raya aku dh siap sebelum puasa lg
tema color apa thn ni...tgu raya nanti ye


sale Black Label rm 29...normal rm 49...rembat la 4 helai

setel dh psl raya kot...cuma tudung je br dpt 1..tkde yg berkenan....pki yg mana ada je la kot






9 comments:

  1. saya pon alhamdulillah semua dah settle

    ReplyDelete
  2. sy pun dah settle cuma nak cari tudung ajer lagi :D

    ReplyDelete
  3. Bila raya jer baru nak berhenti shopping kan MT.. akak semalam pun shoping tudung pulak..

    ReplyDelete
  4. senang hati kan tak yah nk kalut2 dah klus emua dah setel ....

    ReplyDelete
  5. aku...ada sikit2 lagi. Rabu nie kot aku cuti 1 hari..kasi habis!!

    ReplyDelete
  6. cantik2 pulak tudung aidijuma tu, kalau dkt central market tu takde pulak cantik ceng gitu

    ReplyDelete
  7. aida pun sudah settle. tinggal nak gosok baju aje...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...