Followers MamaTisya

Tuesday, July 8, 2014

Hot Selling Red Velvet Cake !!!



red velvet cake ni mmg sedap la...ni kali ke-3 dh aku bli
harga pn ok dr bli kt secret recipe tu...tk memenuhi citarasa tekak ku
tekak org lain aku tk tau la...tekak aku yg ni yg sedap


bli 2 perisa utk bw blk "kampung" berbuka ramai222
yg carrot tu mhl skit dr red velvet cake


lps terawih layan dessert ni
smua pakat nk rebut yg red velvet cake...yg carrot cake xbrp nk laku
aku pn xbrp suka sbb xbrp rasa carrot...mcm terlebih rs kayu manis
so lpsni mmg bli yg red velvet cake je la...tgk kt label pn mmg HOT SELLING

rmi gk yg tnye bli kt mana...kek ni aku bli kt aeon wangsamaju
tp tk smua aeon ada kek ni tau....so kalo korang ke aeon try la jenguk2 kek ni

12 comments:

  1. aah aeon maluri takde kek ni

    ReplyDelete
  2. Mwmang sedap kek ni. Kat rumah pun mmg suka makan rv ni. Senang klw nak makan. Pi je beli kat jj.

    ReplyDelete
  3. Alaaa teringin pulak tgk rvc ni

    ReplyDelete
  4. feveret ni ...dapnye...yg kat SR tu kurang sket la rasanya

    ReplyDelete
  5. nampak cam cantik je mesti sedap ni

    ReplyDelete
  6. ish mennarik ni...cantik n nampak moist kek die....

    ReplyDelete
  7. kat aeon ke?
    nampak best aje kan
    kat secret recipe tu muak sket kalau makan

    ReplyDelete
  8. Umi tak suka sgt kek ni tapi tgk pic kek tu cam tergoda pun ada hehehe

    ReplyDelete
  9. Tengok pic macam sedap je. Tapi sedih, Aeon kat area saya takda pulak. Nanti kalau free, boleh terjah yang kat Wangsa Maju ler :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...