Followers MamaTisya

Tuesday, July 8, 2014

Hot Selling Red Velvet Cake !!!



red velvet cake ni mmg sedap la...ni kali ke-3 dh aku bli
harga pn ok dr bli kt secret recipe tu...tk memenuhi citarasa tekak ku
tekak org lain aku tk tau la...tekak aku yg ni yg sedap


bli 2 perisa utk bw blk "kampung" berbuka ramai222
yg carrot tu mhl skit dr red velvet cake


lps terawih layan dessert ni
smua pakat nk rebut yg red velvet cake...yg carrot cake xbrp nk laku
aku pn xbrp suka sbb xbrp rasa carrot...mcm terlebih rs kayu manis
so lpsni mmg bli yg red velvet cake je la...tgk kt label pn mmg HOT SELLING

rmi gk yg tnye bli kt mana...kek ni aku bli kt aeon wangsamaju
tp tk smua aeon ada kek ni tau....so kalo korang ke aeon try la jenguk2 kek ni

12 comments:

Rizziela said...

nampak mcm sedap ajer kan...

juelee said...

aah aeon maluri takde kek ni

Ibu Lala said...

Mwmang sedap kek ni. Kat rumah pun mmg suka makan rv ni. Senang klw nak makan. Pi je beli kat jj.

Tina Othman said...

Alaaa teringin pulak tgk rvc ni

msredcheesecake said...

feveret ni ...dapnye...yg kat SR tu kurang sket la rasanya

CikLily Putih said...

nampak cam cantik je mesti sedap ni

Nad MamaZN said...

terliur saya kak! :P

lieyalatif said...

ish mennarik ni...cantik n nampak moist kek die....

elly nadyra said...

kat aeon ke?
nampak best aje kan
kat secret recipe tu muak sket kalau makan

Naemah Umi said...

Umi tak suka sgt kek ni tapi tgk pic kek tu cam tergoda pun ada hehehe

Mummydearie said...

Tengok pic macam sedap je. Tapi sedih, Aeon kat area saya takda pulak. Nanti kalau free, boleh terjah yang kat Wangsa Maju ler :)

Syuhada Salleh said...

mcm sedap jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...