Followers MamaTisya

Tuesday, February 11, 2014

Red Velvet Cake sedap kt AEON....yummmm




dh lama nk bli kek ni...cz dh byk kali tgk kt AEON tp takut tk sedap
jumaat aritu try bli 1 dlu ..bw blk "kampung" gombak
if tk sedap, rmi cousin tisya bole tlg abiskn cz bdk2 suka mkn kek


smp gombak...anak dara tk sbr2 dh nk mkn
mmg sedap kek nye...bole bli lg nextime...regenye rm 8.90
sekejap je dh licin , tk sempat la cousin tisya yg lain nk rs 
korang kalo nk bli... try la cr kt AEON ...aku bli kt Aeon Setiawangsa
xsure ada ke kt smua outlet AEON ...pernah tgk ada gk kt Aeon Wangsa Maju
puas skit mkn yg ni dr bli Red Velvet Cupcake @Pavilion kecik je kn..rege beza 10sen je

8 comments:

NinaAz said...

seronok si cilik tu ngap kek. hehe

ros_reeza said...

nak try cari kat Aeon Tebrau la.. kot-kot ada ke?.. hihihi

Tina Othman said...

morning

oh sedap ye patutlah tgk dia tulis hot selling yang ni, tak berani beli takut tak sedap nanti boleh lah try

Rizziela said...

nampak pun dah sedap..sure sedap kan

Chekgu Azrine said...

boleh cari nanti kat aeon..

idayu096 said...

saya pun selalu beli red velvet kat aeon....tp selalu beli yg jenis cupcakes..

syawalsimpsons said...

seronok icha makan kek yee....nampak sedap tu kakak

Zura@Iwan said...

sedap ye amy
aeon png ni ada kot noh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...