Followers MamaTisya

Monday, August 25, 2014

1st time pakai Halfmoon Shawl


kalo dlu aku pernah bli tudung halfmoon tp kalini try halfmoon yg jenis shawl plak
rupanya yg jenis shawl ni lebih senang dr tudung halfmoon yg dlu aku bli :)


testing2...1st time pki kan...suka tgk org pki shawl tp aku tk reti...
tp bila aku tgk brother yg jual tunjuk cara nk pki, senang je tu yg aku try bli
mmg senang pn jenis halfmoon shawl ni...tp kalo shawl yg jenis pjg tu kena praktis lg


kasi gmbr close up skit tudung halfmoon shawl ni...tepi tu ada bling2 skit
ada yg tnye mana aku bli...aku bli kt Bazar Jln Tengah area opis je
actually dh lama berkenan tp aritu tkde color yg berkenan
so ni jumaat lps aku bli..die ltk rege rm 50 pastu bg diskaun rm 45
aku tawar lg dpt la rm 40 pastu dpt free inner:)



aku rasmi halfmoon shawl ke open house Nuffnang sabtu lps
rasa mcm anak dara gtu...ooooppsss sorry sy dh kawin & ada anak sorg:-)
tp sbb posing kt belon so feeling2 anak dara bole gtu...jgn muntah uolssss:-p
nanti bole bli lg jenis halfmoon shawl ni ...i like....

9 comments:

yayang laling said...

cantik!

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Mieza pun jual butterfly cut shawl macam ni.. Pakai raya ari tu.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Nurzaliza Mohd Ali said...

Waaa... Nampak manis gitu.. Hehehe..

suhailah hamid said...

cantik...terletak je tuan badan pakai :)

Ann said...

cantik kak..mmg sweet

Shark Kay said...

shark cunma nk komen.
mmg cantik umah akak tue :)

Chekgu Azrine said...

Skg dh ada yg instant..lg senang kot kan..haha

Nad MamaZN said...

akak mmg sesuai pakai shawl
cantekkkk
lepas ni bleh beli lg halfmoon shawl tu :)

dalila said...

tudung cantik.. org pun cantik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...