Followers MamaTisya

Thursday, June 26, 2014

sape nk cari barang FROZEN...sila ke GM Klang...mcm2 ada



ok ni nk share info utk kwn2 yg anak tgh obses ngan Frozen mcm tisya gk
bole la ke GM Klang...ada mcm2 brg2 FROZEN
aritu aku pegi sbb nk cr brg utk birthday party tisya...sbb tema FROZEN kn
takat ni mmg aku tk jmpa tmpt lain yg jual byk brg FROZEN...melainkn order online
jom layan gmbr yg sempat aku snap utk tatapan uolssss




takat aku p aritu...mmg tkde lg org jual dress Elsa mcm aku bli online
so yg ada pn tshirt je tp tu pn limited size
doll byk gk...ada yg kotak rosak die jual rm 10 je...kalo kotak cantik rm 16, rm 30
ada mcm2 design doll tu....aku tk bli pn doll tp tisya dh dpt 2 doll frozen time birthday

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
so ni je la yg aku rembat aritu...kecuali dress elsa tu aku bli online
alat tulis tu rm 6.90...tshirt rm 16...pensilbox rm 6
birthday girl suka la bila tgk adiah FROZEN ni kn


nasibaik la aku pegi aritu dr opis sbb opis kn kt Port Klang lg time tu
so mmg dkt je la....kalo dr kl bole tahan jauhhhhhh
nasibaik bkn bw tisya...kn mau smua brg die nk soh bli:-p
so kwn2 yg nk pegi nanti, sila spare duit lebih...kn anak guling2 lak atas lantai...hehehe

13 comments:

babYpose said...

cantiknya yang hijau teringin pulak :) baru ni asyik buka movie frozen, baru perasan si puteri minat, bila kata lets go atau tersebut go, dia pun nyanyi let it go go go :)

safurara said...

nasib lah sy dekat dgn kenanga.so boleh beli kat kenanga je.hikhik.

lieyalatif said...

wow mcm2 ade dah kat gm...yg penting harga mesti murah dari online kan...

Nad MamaZN said...

giler banyak brg frozen!

Faizal Othman said...

Boleh bg contact no or nama kedai ni x? Sbb na pegi jauh sgt..now kat KK Sabah..tq (013-5550055)

::NureeN:: said...

ni klau nureen terjah, bkn stakat elly ja teruja, mak dia pon hahhaaa

mama tisya said...

Faizal Othman...no contact kedai brg2 frozen tu tkde ...sorry tk dpt nk tlg

nadia said...

hai, byk yer brg frozen ek..tapi price mmg jauh cket dr harga asal..sy mmg jual brg online dulu now dh stop dulu bz anak skool..tapi still continued order tru online. yg lecehye online ni lmbt cketla sometime last minute brg out of stock kalau nk cepat save masa mahal cket pon xpe la..lps ni nk pegi gm la plk..thaks for sharing the info ye.

Ainurnatasha mohd aris said...

Hi... which floor ye dear??? please WA I ye... 011-15031051

Ummi Syahmi said...

Salam Perkenalan Mama Tisya!
Banyaknya barangan frozen.. Anak saya memng suka dengan frozen ni.. Jika berkesempatan kesana bolehlah memborong nnti. TQ sharing yer...

Jika sudi singgahlah ke blog saya
http://ummirdinacong.blogspot.com
TQ

::: nuRuL faRhaNa ::: said...

die ad jual ke patung elsa n anna yg besr n lembut tu?

MOHD IRWAN WAHID said...

bagitau ler ting berape..kedai mane..kan bagus...

Undung Ajira said...

Ada jual school bag frozen x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...