Followers MamaTisya

Tuesday, December 18, 2012

Warung Mee Racun @Taman Sri Jaya, Batu Pahat


hah ingt tk aku ada mention aritu time aku outstation johor
aku ada singgah mkn MEE RACUN
hah agak2 korang beracun tk:-p
aku pn tk sure naper di bg nama mee racun...
kn org takut lak nk mkn...hehe


actually nk pegi ngan geng2 opis je..aku dh google nama tmptnye
alih2 pemborong nk join sama cz die riso kn kitorang sesat:-p


 ni la kedainye...time kitorang smp dkt kul 5 ptg org tk rmi lg......




aku tau psl MEE RACUN ni sbb tgk JJCM kt tv3...
nmpk tk tag dr JJCM tu:)
bab mkn mmg mudah terpengaruh..camner nk kurus:-p
dh alang2 kami kt area Bau Pahat tu psl nk rs sedap ke idok

 ni regenye..tk silap mee racun special 2 tu ada gear box 2 ketul
so kalo yg mee racun special 1 tu gearboxnye 1 ketul je
mee racun biasa tkde gear box

mee racun in the making...
time aku snap ni..pekerja die siap tnye...
akak ni wartawan ke???
aku jwb.... hah wartawan BLOG:-p
tk sure die tau ke idak blog tu apa:)

pastu diorang ckp..kak tk siap lg ni..tgu kami ltk straw dlu :)


hah siap dh mee racun special....jom mkn

kusyuk masing2 menyedut gearbox mee racun...yum222


gmbr tuan umh mesti la ada kn:)


korang suka gearbox tk??? rugi saper tk suka :)

sedut jgn tk sedut..tp ati2 kn sedut kuat2 tercekik plak:-p


pendapat aku..mmg sedap mee racun ni...
mee die mcm mee bandung cuma die ltk gearbox
alhamdulillah kenyang....
tq pd pemborong yg blanje kami mkn.....


tgk gmbr mee racun ni lprrrrrrrr plak:-p

**lokasinye kt Taman Sri Jaya, Batu Pahat
kena cr landmark MK Curtain & Al-Ikhsan
pandai2 la korang google...:)

11 comments:

Chekgu Azrine said...

dasatnya nama..MEE RACUN?hehe

~ cik AiN pinky ~ said...

waaahhhh....mee racun...alamak..teringat kesedapan nye...hehe
tak puas mkn...rase nk lagi je...ngehee =D

MrS. F!zA said...

terliur tgk..mmg nmpk sedap nak plk ada gear box..lain dr yg lain..

tulah kalo gi kedai mkn naman amik gmbr fiza dh ckp msti org igt nk bt liputan..haha

*akk nmpk muda lah pakai bawal :)

SyaNa said...

hoiii tertelan2 air liur aku tgk ko sedut
hahahaa
sedap nyeeee

watyz said...

nama pon dh dasat wo... :)

Ibu Lala said...

Takut nak makan. Ingat dia letak racun ke..nape nama dia camtu kan..

Saya Disini said...

sedpnye

radziah AR said...

ya allah, sedapnya..sangat tertarik bila melihat hidangan!. gear box tu kecik sikit, kambing ke? kedai/warung biasa saja ye.... hish...kalau dekat pasti nak kena terjah,

Nana said...

menarik ni tapi kita tak reti sedut2 hahaha
bole la try nnt

Afne said...

org jauh dh rasa dulu. org dkt tak sempat lg. aritu rasanya eddy ada tunjuk kedai tp kedai masih tutup.

Puan Fifiey said...

nampak chubby plak kak amy ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...