Followers MamaTisya

Friday, May 29, 2015

Jom ke U-Cafe, Wangsa Walk ~ banyak pilihan makanan yg sedap !!!


salam uolllsss..dh bfast ke...kalo belum meh la jamu mata
ngan gmbr2 makanan yg sedap2 belaka
vkend lps dpt jemputan dr blogger Jamar utk food review di U-Cafe Wangsa Walk
lebih kurang 30 org bloggers yg hadir
lama tk dtg Wangsa Walk..dh makin byk tmpt mkn



ni  ada promosi terkini Nasi Kukus Ayam Rempah hanya rm 3.00 



mana nk dpt rege semurah ni kn...menu ni utk lunch time dr 12pm-2pm



selfie dlu sementara tgu geng blogger yg lain smp



hah terliurrrr tk???



Jonathan antara org kuat U-cafe tgh memberi penerangan 
berkenaan menu yg disediakan di sini


repost dr IG khaiartzfar...kenyang selfie :)



lps tu kami di jemput menjamu selera di tingkat 2
mcm2 ada..1st time minum air lemon plum juice..sedap
ada sup daging, kerabu tauge, ayam goreng & ukiran buah



gmbr aku ngan makanan mmg tkleh dipisahkan 



kasi close up skit 




selain dr tu ada juga menu ala carte....
jom tgk menu yg bole korang cuba kt cni


kalo yg diet tu bole la cuba menu ni ~ Decontructed Caeser Salad 



Seafood platter utk appertizer...ada tempura prawn, onion ring, salmon & mashed potato



Combo Platter yg ni ada mcm2 spt fries, wedges, popcorn chicken & vietanamese spring roll



ok moh rasa appertizer kt atas tu



utk pilihan pasta bole cuba Spaghetti Aglio Olio with sea scallop



Italian Beef Carbonara with egg yolk..ni kalo anak dara aku tgk..mmg menu fav die la




peminat western bole cuba Sticky Grilled Lamb rack


Signature Combo Mixed Grilled...yg ni ada gabungan chicken & lamb



kalo tk mkn western or pasta...jgn riso..kt sini ada sediakan juga masakan melayu



Nasi Lemak Kari Ayam



Flying fish rice with soy sauce



Egg yolk butter chicken & Vegetable in Yam Basket Rice


Thai style pan chicken chop rice with green curry


Nasi Bonjori


Stir fried asparagus with sambal prawn


Bangkok jazz crab meat fried rice in lotus leaf


bila buka ikatan daun teratai tu, semerbak aroma nya


Fried Vermicelli With Sambal Sauce & Mussel


Penang char kuehtiow



Penang curry laksa


Asam Laksa with sardine fish


bloggers yg dh kekenyangan.....alhamdulillah
menu yg disediakan portionnye mmg byk
kalo tkmo membazir menu tu korang bole sharing



sebelum blk, bergmbr beramai222
credit picture from : Jamar

tq utk blogger Jamar yg sudi jemput aku, next time ada lg , jgn lupa jemput lg :)


kami dpt VIP Card so next visit bole la dpt 20% diskaun


bila blogger bertemu..selfie adalah wajib:)
sebelum mkn selfie..tgh mkn selfie...lps mkn selfie :-p



antara blogger yg baru kenal & ada yg dh kenal...nice to meet uolssss



Alamat U-Cafe Wangsa Walk: 

 GL-06 Wangsa Walk, Wangsa Avenue,
 No 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Bandar Wangsa Maju, 
53300 Kuala Lumpur, Malaysia 

 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, 
boleh hubungi Rachel : +6019-3133668 

 Facebook: U-Cafe

5 comments:

Julia Johari said...

Hi mama tisya...wowwww tgk balik makanan di U-cafe lapar balik...mmg semua sedap2...alhamdulilah

Bila lah nak u cafe balik kita tebus voucher 20% tu kan...ajak family lah best sikit

safurara said...

makanan kat U cafe mmg sedap! huaaaa nk g lah weekend ni!

adianiez AIDA said...

wow. seronok nyer if jadi blogger di KL hi hi hi...
and KL byk tempat makan yg best :)
sgt beruntung...

eelobor said...

pernah gak rasa sekali kat situ sebelum nie....

Sheila Adziz said...

Ya allah sedapnyer tgk makanan2 tu mmg dh kenyang pun lapae lgi rasanya.... mrah sgt nasi lemak ayam berempah tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...